Megérkezett Magyarországra a MATE bike

Tech Hírek   |   2021.06.04 - 07:57   |   Írta: H.A   |   2296
04. jún Megérkezett Magyarországra a MATE bike

Mostantól Magyarországon is megvásárolható a prémium elektromos bicikli, a Mate Bike.

Praktikus. Design-os. Strapabíró. Fenntartható megoldás. A Mate Bike erősebb, mint egy hagyományos elektromos bicikli. Sportos praktikusság találkozik benne a letisztult, modern dizájnnal. Rugalmas opciók, 7 feltűnően kirívó szín és 2 modell. Több előnye is van társaival szemben. Három lépésben könnyen összehajtogatható, mint egy papírcsákó, ami nagyban megkönnyíti a tárolását és szállítását. Lezárva és felkészülten várja a másnap kihívásait. Arra tervezték, hogy a járt utakat elhagyva a járatlanokon is biztonsággal kalandozhassanak a Mate Bike tulajdonosok köszönhetően a megerősített, mégis könnyedén összehajtható váznak. Az új generációs MATE design kölcsönzi a kerékpárnak a minimalista formavilágát. A szinte láthatatlan hegesztések miatt úgy tűnhet, mintha a vázat egy darab fémből öntötték volna ebbe a letisztult és elegáns formába.

TÖRTÉNETE
A Mate Bike Koppenhágában indult egy dán testvérpár, Christian Adel Michael és Julie Kronstrøm Carton sikeres Kickstarter kampányával, ami annyira jól sikerült, hogy ez lett az egyik legnagyobb közösségi finanszírozású kampány Skandináviában. Ezután megkezdődött a sorozatgyártás és elhagyva a dán országhatárokat, elkezdett terjedni más szomszédos országokban is. Így érkezett meg Magyarországra. Az alapítók célja egy egyedi, szórakoztató és megfizethető elektromos kerékpár létrehozása volt, ami megoldást kínál a város sűrű forgalmi torlódásaira, a klímaváltozásra, miközben könnyed hétköznapi sportolási lehetőséget kínál. Magyarországon 2 modell érhető el: a MATE CITY és a MATE X.

MATE CITY
Ez a modell egy erőteljes, elektromos, összecsukható kerékpár, amely megszínesíti a hétköznapokat. Elegáns kinézetével, letisztult dizájnjával, praktikusan sportos tulajdonságaival és csúcstechnológiájával minden akadályt könnyen legyőz. A keretbe épített 10,5 Ah-s smart akkumulátorral akár 80 km is megtehető egyetlen töltéssel. A MATE CITY-vel biztos, hogy időben odaér a MATE BIKE gazda a találkozóra és még meg sem izzadsz. 500W teljesítményű motorral vásárolható meg. Funkció és életérzés a határtalan bringázáshoz. A beépített USB aljzat segítségével több elektromos eszköz is tölthető az út során. A MATE CITY 'all terrain' abroncsai megkönnyítik a tekerést bármilyen útfelületen.

MATE X
Akárcsak egy klasszikus sportkocsi a 80-as évekből. Időtlen, köszönhetően az elegáns és letisztult formának párosítva a hagyományos kempingkerékpárok praktikusságával. Az elektromos bringák Tesla-ja, ami segít kitörni a hétköznapokból. A masszív váz, az erős motor és a hatalmas kerekek nem csak a figyelmet keltik fel, a határokat is kitágítják, ezáltal a világ játszótérré válik. Nagy sebesség, rekord gyorsulás és nagy akkumulátor kapacitás jellemzi ezt a modellt, így akár a hosszabb út is választható hazafelé. A dombok sem jelentenek problémát a MATE X-nek. A nagy nyomatékú 500W és 750W-os motor és a 14, 17Ah-s akkumulátor biztosítja a kiemelt gyorsulást. Garantáltan felhívja magára a figyelmet, kitűnik a tömegből, így igazi személyiségeknek szánják az ötletgazdák. 8 sebességes váltót, behajtható pedálokat és Tektro hidraulikus fékrendszert kapott.

SHOWROOM NYÍLT BUDAPESTEN
Júniusban megnyílik Budapesten a MATE BIKE Magyarország Showroom, ami hűen tükrözi a márka által képviselt értékeket: fiatalos, merész, maga a jövő. A Szerb utca 17. szám alatt a helyszínen lehetőség van tesztelni az elektromos kerékpárt és választ kapni az esetlegesen felmerülő kérdésekre. Az első 100 tesztelő között 50%-os vásárlási kedvezményt sorsol ki a MATE.Bike Hungary.

Weboldal: MateBike
Facebook: MateBikeMagyarorszag
Showroom: Szerb utca 17, 1056 Budapest

 


Kommentek megjelenítése