Apple Keynote 2018 - ezt várjuk mi a holnapi bemutatótól

Tech Hírek   |   2018.09.11 - 21:00   |   Írta: H.A   |   3059
11. szept Apple Keynote 2018 - ezt várjuk mi a holnapi bemutatótól

Leírtuk, hogy mi mire számítunk a holnapi eseménytől.

Kevesebb mint 24 óra múlva megkezdődik az Apple idei iPhone-os eseménye, amelyen a reményeink szerint nem csak a három érkező modellt, de legalább egy laptopot, tabletet és órát is bemutat a cupertinói techcég. Az utolsó néhány napban rengeteg pletykát kellett átfutnunk, hogy körülbelül tudjuk, mire számít a világ az Apple-től.

Most, hogy nem kerek egy nap van hátra a bemutatókig, összeszedtük, hogy nálunk a Használtalmánál ki mit vár az idei bemutatókon.

Károly (alapító):

Szerintem egy frissített MacBook Air érkezik, Retina kijelzővel, és talán egy új Mac minit is bemutatnak. Na meg persze – de ez nem is kérdés – jönnek a friss telefonok.

Zsombor (szerkesztő):

Én legjobban az iPhone XS Plust és az Apple Watch Series 4-et várom. Erre a kettőre egész biztosan beruházok, mert már régóta várok egy óriási iPhone-ra, az óra kinézete pedig egyszerűen lenyűgöző lesz, ha igazak pletykák. Kíváncsian várom még az iPad Pro frissítést is, biztos baromi nagyot fog szólni a teljes kijelző és a Face ID. A Macektől max egy kis vérfrissítést várok, ami legjobban a Mac minire férne rá. Ezen kívül remélem, hogy végre megvásárolható lesz az AirPower és az új AirPods tok is, jó lenne már mindenemet vezeték nélkül tölteni.

Marcell (szerkesztő):

Én a MacBook Air frissítésének örülnék a legjobban, hisz a mai napig az egyik kedvenc Apple termékem. Rengeteg ember számára volna a tökéletes laptop - ettől függetlenül sajnos simán benne van a pakliban, hogy nem hallat magáról. Ezen felül inkább a kisebb, de különlegesebb bejelentések érdekelnek, gondolok itt a vezeték nélkül tölthető AirPodsra, vagy az éltől-élig kijelzős, USB-C-s iPadre (őszinte leszek, az új iPhone-ok és a Watch annyira nem hoznak lázba).

Gergő (szerkesztő):

Én leginkább az új almás okosóra érkezését várom. Az Apple Watch Series 4 a pletykák szerint sokat változik az elődeihez képest és nem csak a kijelző terén. Az új iPhone készülékek debütálását is figyelemmel fogom kísérni. Bízom benne, hogy az erősebb hardverrel az Apple olyan okostelefonokat fog kiadni, amelyektől végre leeshet a vásárlók és a konkurencia álla is. Az új macOS és az iOS rendszerek friss funkciói szintén izgalmasnak ígérkeznek.

Richárd (szerkesztő):

Nagyon bízok benne, hogy az Apple végre bedobja a frissített MacBook Airt. Úgy érzem, hogy kezdték már nagyon elhanyagolni a hordozható Macek vásárlóit, és az új Pro modellek indulása sem volt zökkenőmentes. Most visszanyerhetnének némi elvesztett bizalmat egy olcsó, de relatív erős géppel, aminek végre Retina kijelzője van. Az iPhone-októl csak azt várom, amiket a pletykákban írtak, a Watch-ban pedig komoly fejlesztésekre számítók. A vezeték nélküli töltős kütyük is érdekesek lehetnek, egy Face ID-s iPad Próval pedig igazán nagyot durranthatnának – mondjuk ennek egészen szűk piaca van. A lényeg, hogy tegyék le az asztalra azt az olcsó MacBookot! Innovációkra idén nemigazán számítók.

Ti mire számítotok a holnap rendezvénytől? Várjuk a kommenteket a cikk alatt és a Facebookon!

Az Apple holnapi bemutatóit nálunk is követhetitek majd, hiszen egy Facebookos élő közvetítéssel, illetve élő bloggal is jelentkezni fogunk. 


Kommentek megjelenítése