Az iPhone 8 és iPhone X voltak az idei legkeresettebb kifejezések

Tech Hírek   |   2017.12.14 - 16:55   |   Írta: B Ádam   |   1733
14. dec Az iPhone 8 és iPhone X voltak az idei legkeresettebb kifejezések

A Google szokás szerint 2017-ben is kiadta az éves statisztikáját.

Az esztendő végének közeledtével a Google ismét kiadta a szokásos videóját, amely a kereséseken keresztül mutatja be azokat a történéseket, amelyek meghatározták – legyen szó pozitív vagy negatív oldalról – a 2017-es évet.

 

 

A Google oldalán egyébként megtalálható az összes kategória – konkrét keresések, emberek, globális hírek, színészek, technológia, választások, globális sportesemények, hogyan…, veszteségek, mémek, filmek, zenészek és együttesek, receptek, dalok/dalszövegek, sorozatok – és azok rangsora.

Mi most a konkrét keresésekre helyezzük a hangsúlyt, itt ugyanis az iPhone 8 végzett a második, míg az iPhone X a harmadik helyen – a két Apple-ös terméket csak az Irma hurrikán tudta megelőzni. Sokakban felvetődhet a kérdés, az iPhone 8 miért előzte meg az X-et, de ha belegondolunk abba, hogy a korai pletykák előbbiként hivatkoztak sokáig a legújabb csúcsmodellre, rögtön megkapjuk a választ.

A két iPhone egyébként a tech kategóriában is vitte a prímet, mögöttük a Nindento Switch, a Samsung Galaxy S8 és az Xbox One X zárt a 3-5. helyen.

Érdekesség, hogy az iPhone 8 a magyar listán is belefért az első tízbe, itt a nyolcadik pozíciót kaparintotta meg.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek:

iPhone árak és vásárlás a HasznaltAlma-n 


Kommentek megjelenítése