Hogyan vettem a legjobb áron, kártyafüggetlen iPhone X-et!

Tippek és trükkök   |   2017.11.15 - 17:12   |   Írta: H.A   |   20508
15. nov Hogyan vettem a legjobb áron, kártyafüggetlen iPhone X-et!

A Vodafone-nál pár napig igen olcsón lehetett kártyafüggetlen iPhone X-hez jutni!

Szóval, valamilyen adminisztrációs hiba, vagy csak egy szuper kedvezmény miatt a Vodafone online üzletében november 3-tól 12-ig a 256GB iPhone X feltöltőkártyás telefont 475.990Ft helyett bruttó 399.490Ft-ért lehetett megvásárolni. Gyakorlatilag ez a hivatalos magyarországi Apple ár alatt van majd 40.000Ft-al.

 

 

Egyébként az én figyelmemet is az egyik iPhone-os FaceBook csoportunkban hívta fel rá valaki, még a múlt hét szombaton. Gondoltam megnézem, bár nem hittem a dologban, de rosszul gondoltam. A hír olyannyira igaz volt, hogy én még vasárnap este tudtam is rendelni egy 256GB-os Space Gray modellt, amit kedden a futárcég le is szállított. A futár még lazán azt is meg említette, hogy nem tudja mi történik, de mindenki iPhone X-et vasról a Vodafone-tól. Természetesen a megérkezett készülék még Vodafone szolgáltató függő volt, de mint arról korábban mi is beszámoltunk, a NEM részletre vásárolt, vagy lejárt hűségidő után a szolgáltatók ingyenesen függetlenítik a készülékeket. Ehhez egyébként semmi nem kell, csak személyesen be kellett csattognom egy Vodafone üzletbe, ahol egy párperces procedúra után elindították a függetlenítést.

 

 

Az üzletben a függetlenítésre 24 órát mondanak, de a legrosszabb eset is 15 nap, nekem elég volt 20 óra is, gyakorlatilag ennyi idő elteltével megkaptam a függetlenítésről szóló e-mail üzenetet.

Szóval a megrendeléstő, a kézhezvételig, és függetlenítésig alig három napra volt szükség és a jelenlegi legjobb itthoni hivatalos áron kaptam meg a készüléket. A végső ár így 402.936Ft lett, mivel benne volt egy 3000Ft-os Vodafone feltöltő kártya is. Köszönet a szuper árért a Vodafone-nak, de még mielőtt bár ki is rohanna, sajnos már felemelték az árat és a készlet is elfogyott.

Kapcsolódó cikkek: 

iPhone X Árak és Vásárlás

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése