Az iPhone X hivatalosan is bevette a YouTube-ot [videó]

Tech Hírek   |   2017.10.30 - 23:58   |   Írta: Pausch Rita   |   4856
30. okt Az iPhone X hivatalosan is bevette a YouTube-ot [videó]

A vlogok ereje az Almához is eljutott: YouTuberek hivatalosan mutatják be a legújabb iPhone-t.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple egészen új marketing megoldások után néz. A reklámipar és velük együtt a multinacionális cégek, nem véletlenül fordítanak egyre nagyobb figyelmet a bloggerekre, vloggerekre, influencerekre és a YouTube csatornákban rejlő lehetőségekre.

Ezúttal nagyon is hamisnak bizonyul a mondás, miszerint egy fecske nem csinál nyarat. Miután kikerült az első iPhone X, úgynevezett „hands on” videó a Booredatwork.com-tól, ezt több másik is követte.

Ennek pedig az lehet az oka, hogy a cupertinói vállalat fennállása óta először, különféle YouTube csatornákat és magazinokat hívott meg New Yorkba (egy egyelőre titkos helyre - talán a Concept Store?), hogy kipróbálják a legújabb almás mobilt. Gyakorlatilag a YouTube-ot kezdik is elözönleni ezek a videók. Érdekes, hogy a kis feliratkozószámú YouTube channelektől, egészen az igazán nagyokig vegyes a szórás a vendégek tekintetében.

Mivel az Apple fanok köreiben is elismert „nagyok” (pl. Everything ApplePro) csatornáin egyelőre nincsenek ilyen jellegű videók, kérdéses, hogy ők kaptak-e meghívást erre az eseményre, vagy egyáltalán milyen szempontok szerint küldte ki az Alma a meghívókat erre a blogger eseményre. Addig is, míg szépen befutnak az esetleges válaszok, itt egy lista a teljesség igénye nélkül a már megtalálható videókról.

 

BooredAtWork.com

 

 

Highsnobiety (ez egy magazin, aminek van YT csatornája is)

 

 

Soldier Knows Best

 

 

UrAvgConsumer

 

 

Fashion Magazine

 

 

Szintén érkeztek máshonnan, többek között a nemzetközi vizekről is "hands on" videók, bár ezek nem úgy fest, hogy New Yorkban készültek volna. Ilyen a francia TheiCollection videója, illetve a töröktől a ShiftDelete.net anyaga is.

 

TheiCollection

 

 

ShiftDelete.net

 

 

Popular Science

 

 

 

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikk:

 


Kommentek megjelenítése