Ez az üzenet bedönti az iPhone-t! [videó]

Tippek és trükkök   |   2017.01.18 - 22:11   |   Írta: Pausch Rita   |   3033
18. jan Ez az üzenet bedönti az iPhone-t! [videó]

EverythingApplePro újabb bugra bukkant. Elég egy üzenet és a fogadó készüléke olyan hidegre kerül, amilyen épp az időjárás odakint...

Mindenki életében vannak nemkívánatos üzenetek, ez azonban garantáltan mindenki számára az. Ezek a karakterek ugyanis szépen lefagyasszák az iPhone-t és ehhez elég csak megkapni őket, meg sem kell nyitni az üzenetet.

A neves YouTuber, Filip, vagy ismertebb nevén EverythingApplePro előszeretettel vadászik bugokra és most sikerült is találnia egyet. Az alább látható videóból kiderül, hogy a fehér zászló, a nulla karakter és a szivárvány együtt elküldve, nem barátai az iOS10-nek és az sem barát, aki elküldi nekünk a készülékünkre. Feltehetően a rendszer mindenképpen egy szivárvány zászlót próbál kreálni belőlük és mivel ez nem sikerül, így beáll a fagyhalál. Gyorsan és pontosan.

A veszélyes kombináció elég érdekesen működik. A készülék hosszú percek elteltével magától újraindul utána, de könnyen előfordulhat, hogy az Üzenetekből egész egyszerűen kizár minket. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor a videóban Filip két módszert is ajánl megoldani.

Viszont megmutatja, hogy mi mindent csinálhat a telefonnal ez a három kis karakter, amiből kettő ráadásul emoji. A készülék újraindulása után, ha meg tudjuk nyitni az Üzeneteket és átmásoljuk a karaktersort, akkor először is nem tudjuk visszaküldeni a kedves feladónak. Másrészt bármilyen alkalmazásba bemásoljuk, az összeomlik tőle. Az Értesítési központ keresőjébe illesztve például azonnal újraindítja az eszközt.

Szóval, nagyon kis „mókás” kombináció ez. Zászló-0-szivárvány. Filipet idézve, „méreg az iPhone-nak”. Különben az Androidra is hat, de nekik csak lelassítja kicsit a készüléket, nem dönti be. A többi infót a videóban, de inkább jobb, ha nem is kísérleteztek vele!

 

 

Forrás: EverythingApplePro

Kapcsolódó cikk:
Strapateszten az Airpods – Egész jól bírja!
Ez az eddigi legdurvább iMessage-trükk!​
Az összes iPhone egyetlen összehasonlító videón

 


Kommentek megjelenítése