Hétmillió forintos Apple Watch-klón – vagy mégsem?

Tech Hírek   |   2017.10.08 - 19:40   |   Írta: B Ádam   |   2432
08. okt Hétmillió forintos Apple Watch-klón – vagy mégsem?

Az okosórák megjelenésével sokan sokféleképpen próbáltak már betörni a piacra, a H. Moser & Cie azonban túltett az eddigi kísérleteken.

A H. Moser Swiss Alp Watch névre hallgató óra gyakorlatilag egy az egyben a pontos mása a cupertinóiak fejlesztésének – a különbség mindössze annyi, hogy a svájci cégé mechanikus.

A karóra lekerekített, de szögletes formái egy az egyben az Apple Watch-ot idézik, de belül nem mikroprocesszor, hanem egy HMC 324-es mechanikus óraszerkezet hajtja. Kétféle változatban került kiadásra: a fekete hátlapú modell a Zzzz, az égkék a Brrr. A gyártó mindkettőből csak húszat készített; ezeket 26 900 dollárért, azaz körülbelül 7,5 millió forintért lehet megvásárolni. Csak összehasonlításképpen, ennyiért több mint hetven Apple Watch-ot is beszerezhetünk…

 

 

És hogy kinek éri meg annak ellenére, hogy alkalmazások nem futnak rajta? A cég elmondása szerint a hagyományos órák szerelmeseinek, meg nyilvánvalóan azoknak, akik meg is tudják fizetni – és ne legyenek illúzióink, a hihetetlen ár ellenére vannak olyanok, akik beruháznak rá.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése