Így készül egy fekete előlapos RED iPhone 7

Tech Hírek   |   2017.03.27 - 21:55   |   Írta: N Marcell   |   7707
27. márc Így készül egy fekete előlapos RED iPhone 7

Egy Danny Winget nevű youtuber szerelte össze, és pont olyan szép, mint ahogy elképzeltük.

Még mindig tud újat mutatni a piros iPhone 7. A bejelentésekor a legtöbb ember első gondolata az volt, hogy Apple-nek fekete előlappal kellett volna piacra dobnia az eszközt. Ez merült fel Danny fejében is, viszont ő egy lépéssel tovább ment: megépítette a telefont.

 

 

A legnagyobb probléma már a folyamat elejénél felmerül: miért nem elég, ha egy sima feketére cseréljük a Product RED iPhone fehér előlapját? Nos, a válasz egyszerű – a Home gomb miatt. Ugyanis ha simán felszerelünk egy másik előlapot, a Főgomb fehér marad; vagy ha azt is kicseréljük, akkor pedig megszűnik az ujjlenyomat-felismerés támogatottsága, mivel az azt kezelő szenzor eszköz alaplapjába van beépítve. Szóval ha mindenképpen ragaszkodunk a fekete Home gombhoz, akkor azt ki kell szerelnünk egy másik iPhone-ból, majd beleépíteni a pirosba, így hozva létre egy komplex telefonszörnyet – ami cserébe fantasztikusan néz ki.

Sajnos, van még egy (nem túl meglepő) probléma a procedúrával: nagyon drága. Két iPhone-ra, szerszámokra, valamint egy csomó időre lesz szüksége annak, aki nekiveselkedik a feladatnak. Ráadásul, mivel a kijelző cseréjekor fel kell vágni a keretet szegélyező ragasztóréteget is, a telefon valószínűleg elveszíti a vízállóságát, a garanciáról nem is beszélve.

Forrás: AppleRider/9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:
Kozmoszfekete kontra piros iPhone 7
Magyarországon a piros iPhone 7-esek
Itt az első (PRODUCT) RED iPhone 7 unboxing videó


Kommentek megjelenítése