Megérkezett az iPhone 7 piros színben

Apple Hírek   |   2017.03.21 - 16:04   |   Írta: Pausch Rita   |   27883
21. márc Megérkezett az iPhone 7 piros színben

Az iPhone 7 PRODUCT(RED) verziója hamarosan kapható. A menő színnel még jó ügyet is támogatsz!

Az Apple ma mutatta be az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition színváltozatokat matt piros színben. A cupertinóiak és a (RED) kezdeményezés már közel 10 éve folytat együttműködést. Számtalan piros színű limitált kiadású terméket és alkalmazást adtak már ki, köztük például exkluzív (RED) iPoddal, ám eddig ez az első (RED) iPhone. Korábban az almás telefonokhoz csak piros tokokat gyártottak a kampány támogatására.

Az Apple sajtóközleménye szerint az új színváltozattal olyan lehetőséget biztosítanak vásárlóiknak az alap támogatására, amire még nem volt példa. A telefonok globálisan március 24-től érhetők el. Jelenleg már a magyar online Apple Store-ban is megtekinthetők.

4,7 hüvelykes kijelzővel az iPhone 7 128 GB-os és 256 GB-os változatban lesz kapható 294 990 Ft-os, illetve 333 990 Ft-os áron.

5,5 hüvelykes kijelzővel az iPhone 7 Plus szintén 128 és 256 GB tárhellyel 338 990 Ft és 377 990 Ft-ért lesz kapható.

A (RED) kezdeményezés a világ HIV-vírussal legfertőzöttebb részén, a szubszaharai Afrika térésében térségében segíti az ott élőket. Azon munkálkodnak, hogy életmentő gyógyszerekkel, felvilágosítással és tanácsadással megfékezzék a betegséget. Gyógyszerek már képesek megakadályozni a HIV-vírus átterjedését anyáról magzatára, így ezekkel segíthetnek az ott élőknek elérni az AIDS-mentes generáció születését és felnövekedését.

2006-os megalapítása óta a (RED) 465 millió dollárt gyűjtött nemzetközi alapjába és ebből 130 millió dollárt kizárólag az Apple-nek köszönhetnek.

„Abban a 10 évben, amióta a (RED)-del együtt dolgozunk, a vásárlóink jelentős szerepet játszottak az AIDS terjedésének megállításában vásárlásaikkal, (PRODUCT)RED iPod nanótól, a különleges kiadású Beats termékeken át, egészen a különféle kiegészítőkkel az Apple eszközökhöz.” – nyilatkozta Tim Cook.

Az új iPhone változat megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék.

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:
Idén is vörösbe borult az Alma
Az Apple (RED) termékekkel és adományokkal készül az AIDS világnapjára
Ingyen Beats Solo 3 a Mac és az iPhone készülékekhez



Kommentek megjelenítése