Siri a Super Bowl alatt is tökéletes társ marad

Tech Hírek   |   2017.02.05 - 20:07   |   Írta: SzavaRicsi   |   1994
05. feb Siri a Super Bowl alatt is tökéletes társ marad

Az almások igen felkészítették a személyes asszisztenst a rangos mérkőzésre.

Magyar idő szerint, hétfő 0:30-kor kerül megrendezésre az 51. Super Bowl. A világ összes amerikai foci rajongója tűkön ül a rangos esemény miatt, így Siri is felkészült a nagy szezonfináléra.

A Falcons és a Patriots összecsapására Siri betanult néhány dolgot, hogy a haverok-sör-nasi összeállítás mellett az iPhone-ok is kiváló társként szolgáljanak a nagy döntő alatt.

Az Apple asszisztense már az előkészületekben is segédkezet nyújthat, ugyanis olyan kérdésekre tudja a választ, mint „Mikor kezdődik a játék?”, vagy hogy „Hol nézhető a Super Bowl?”. Sajnos, anyanyelvünkön továbbra sem faggathatjuk az Apple asszisztensét, így a legideálisabb legtöbbünk számára a német, vagy az angol nyelv lehet.

A mérkőzés közben a Siri eléggé benne lesz a statisztikákban, így beszélő lexikonként szolgálhatnak az Apple okostelefonjai az 51. Super Bowl alatt. Összeállítások, élő statisztikák, adatok korábbi meccsekről? Ezek nem fognak gondot okozni, sőt! Siri még a pályán levő játékosok statisztikáit is képes összehasonlítani.

Siri egyébként is sokat tud az Amerikai Egyesült Államok legkedveltebb sportjáról, a fináléra viszont még jobban megtömte az asszisztens fejét az Apple.

Forrás: Express

Kapcsolódó cikkek:
Kezdünk leszokni a Facebookról és jön az 5G mobilnet
Elképesztő új iPhone-rekord: viszik, mint a cukrot​
6 iPhone trükk a mindennapokra



Kommentek megjelenítése