Az iPhone-osok sokkal többet Snapchateznek

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.04 - 19:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   2562
04. feb Az iPhone-osok sokkal többet Snapchateznek

Az app fejlesztői ezért nagyobb hangsúlyt is fektetnek rájuk.

A Snapchat anyavállalata, a Snap nemrég jelentette be, hogy 3 milliárd dollárnyi részvény kibocsátásával készül tőzsdére lépni.

A kaliforniai tech vállalatnak a beszállásával együtt néhány információt is közölnie kellett a potenciális részvényesekkel, amelyekből többek között kiderült, hogy lényegesen többen használják a Snapchatet iOS eszközökről, mint Androidról.

A fejlesztők tudnak a többségről, így az almás eszközök előnyben részesülnek a kamerás alkalmazásban. A vállalat vezetői ráadásul tudnak is róla, hogy elhanyagolják az Android felhasználókat, így a jövőben ezen változtatni szeretnének, miközben reménykednek az Apple sikereiben is.

Számos alkalommal jelentették már androidos frontról, hogy a Snapchat ott rosszabb minőségű videókkal dolgozik. Többek szerint ez azon alkalmazások egyike, amelyek egyszerűen jobbnak érződnek iOS-en.

Jelenleg 158 millió napi aktív felhasználóval büszkélkedik a Snapchat, azonban mint nemrég kiderült, ez a szám mostanra hónapok óta stagnál. A vállalat bevallása szerint az átlag felhasználók napi 18-szor nyitják meg az alkalmazást, és 25-30 percet töltenek el a használatával. A számítások alapján a tőzsdére lépés 20 milliárd dollár fölé emeli a Snap értékét.

Forrás: TheVerge

Kapcsolódó hírek:
Csalt az iPhone-okat követő leggyorsabb mobil
Kezdünk leszokni a Facebookról és jön az 5G mobilnet
Egy éjszaka az iPhone 7-tel​



Kommentek megjelenítése