CES 2017: Így lesz őrangyal az Apple Watch a hétvégi kocsmatúrán!

Tech Hírek   |   2017.01.06 - 23:30   |   Írta: Gergő.H   |   2964
06. jan CES 2017: Így lesz őrangyal az Apple Watch a hétvégi kocsmatúrán!

Igyunk még egyet? Belefér? Kérdezzük meg a telefonunkat, vagy az óránkat…

Mindannyiunkkal előfordul, hogy a kelleténél kicsit több alkoholt fogyasztunk. A BACtrack Skyn a segítségünkre lehet!

A BACtrack egy kompakt, akár zsebben hordozható szondákat gyártó vállalat. Több, iPhone-nal kompatibilis szondájukkal is találkozhattunk már, amelyek mérnöki pontosságúak.

A cég, a legújabb Skyn nevű kiegészítőjét a héten mutatta be Las Vegasban, a CES kiállításon. A Skyn könnyedén csatolható egy Apple Watch szíjára, vagy hordható önmagában, karperecként.

A Skyn képes a véralkohol szint valósidejű mérésére és a felvett adatok azonnali tobábbítására Apple Watch, vagy iPhone készülékre. A BACtrack eszköze mindezek mellett, még azt is meg tudja becsülni nekünk, hogy hogyan hatna a szervezetünkre, ha megrendelnénk azt a bizonyos „utolsó kört”. Ezzel is segít a helyes döntés meghozásában. A külföldi országokban, ahol hazánktól eltérően nem zéró tolerancia van, a sofőröknek is jelezheti, szabad-e  mégazután az „egy-két” pohár után is volán mögé ülniük.

Magyarországon egyenlőre nem érhetőek el a BACtrack termékei, de az Amerikai Egyesült Államokban a Skyn előreláthatólag 99 dolláros áron kerül a polcokra idén nyáron.

Egy rövidfilm a BACtrack Skyn működéséről:

 

 

forrás: AppleRider


Kommentek megjelenítése