Minden idők legtöbbször letöltött karácsonyi filmjei az iTunes-ban

Tech Hírek   |   2016.12.27 - 16:06   |   Írta: Pausch Rita   |   4607
27. dec Minden idők legtöbbször letöltött karácsonyi filmjei az iTunes-ban

Találjátok ki, hogy hányadik helyen szerepel Kevin a top 5 listán!

Az Apple nemrég hivatalosan közzétette, hogy melyik az az 5 karácsonyi film, ami az Amerikai Egyesült Államokban a legtöbb bevételt hozza évek óta az ünnepi időszakban, az iTunes áruházban.

5. helyezett: A Polár Expressz (2004)

Robert Zemekis animációs filmje a Tom Hanksről mintázott számtalan karakterrel, egyformán kicsik és nagyok kedvence a kedves dalokkal, a még felnőttekben is hitet ébresztő és tanulságos történettel.

4. helyezett: Reszkessetek, betörők! (1990)

Úgy tűnik, hogy míg a magyarok, ha akarják, ha nem, – hála a kereskedelmi csatornáknak – Kevinnel kell, hogy töltsék az ünnepeket, amikor még a családja sem szeret vele karácsonyozni. Az amerikaiak viszont még a 10 dolláros árat sem sajnálják az immár 26 éve készült Chris Colombus filmre áldozni.   

3. helyezett: A grincs (2000)

Jim Carrey mimikája tökéletesen kelti életre a klassziku, amerikai gyerekmeséből, a Dr. Seuss könyvekből ismert, gonosz, zöld lény, a Grincs karakterét. Évről, évre megpróbálja ellopni a karácsonyt, miközben 10 dollárokat csen az amerikai felhasználók zsebéből is.

2. helyezett: Karácsonyi vakáció (1989)

Az ausztrál vakációs filmek és a langaléta Chevy Chase garantálja a nevetést bárkinek. A karácsonyi vakációs epizódja a történetnek, épp csak eggyel maradt le a dobogó tetejéről.  

1. helyezett: Mi a manó! (2003)

Az USA-ban rendületlen népszerűségnek örvend a neves komikus, Will Ferrell, aki korábban Apple reklámokban, sőt, karácsonyi Apple reklámban is szerepelt. Az ünnepi szezon letöltési ranglistájának rangos első helyét, ezúttal egy karácsonyi manó bőrébe bújva szerezte meg az amerikai felhasználóktól.

 

Kapcsolódó cikk:
Apple letöltés ranglista 2016
Toplista: a legkönnyebben és legnehezebben javítható mobilok
Ezek a menő ajándékok landolnak ma a karácsonyfa alatt



Kommentek megjelenítése