Tarol az Apple Watch

Tech Hírek   |   2016.12.06 - 09:22   |   Írta: L Ferenc   |   3002
06. dec Tarol az Apple Watch

Az almás logós okosóra a 2016-os karácsonyi időszak egyik sikerterméke.

Az év végi ünnepeket megelőző vásárlási időszak első hetében, vagyis a Fekete Pénteket követő első héten, az Apple Watch eladások minden korábbi rekordot megdöntöttek. Minderről nem egy piaci elemző, hanem maga Tim Cook, a vállalat első embere tett említést, aki szerint a jelenlegi negyedév lehet az Apple Watch valaha volt legsikeresebb időszaka.

"Adataink azt mutatják, hogy az Apple Watch jól teljesít, és úgy tűnik, hogy az idei esztendő egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándéka lehet" – áll abban a levélben, melyet Cook a Reuters hírügynökségnek küldött. Megjegyzendő, hogy a cégvezető olyan adatokról tesz említést, melyek nem azt mutatják, hogy hány okosóra került a boltokba, hanem hogy mennyi került már ténylegesen a vásárlókhoz. 

Kár, hogy ahogy az eddigiekben, úgy most sem derült ki egyetlen konkrét eladási darabszám sem az Apple népszerű viselhető kütyüjével kapcsolatban. A cég negyedéves kimutatásaiban az Apple Watch egyszerűen az "egyéb termékek" kategóriába van besorolva, mégpedig az iPod és Apple TV eszközök közé.

Kapcsolódó cikkek:
Elképesztő luxus-okosóra titánból
Bezuhant az első Apple okosóra ára
A TAG Heuer is beszáll az okosóra piacra [frissítve]



Kommentek megjelenítése