Black Friday 2016: Akció körkép

Tech Hírek   |   2016.11.24 - 21:00   |   Írta: Pausch Rita   |   3825
24. nov Black Friday 2016: Akció körkép

Avagy mire számíthat, aki iPhone-t, vagy egyéb Apple terméket venne!

A vásárlók nagyon éheznek igazi iPhone akcióra. Már most, a cikk elején megnyugtatunk mindenkit, hogy több igazi almás telefon kedvezményre is lehet számítani. Igen, az iPhone 7 készüléket is meg tudjátok olcsóbban vásárolni minimum egy helyen, de szerintünk lesz az még több is. Korábbi modellek pedig nagyon jó árakon szoktak ilyenkor elkelni.

Az online áruházak akciói több helyen már éjfélkor megnyílnak, ezért érdemes ma kicsit később lefeküdni és csak szombaton bepótolni azt a pár óra kimaradt alvást. Nagyon sok helyen készülnek akciók és a kereskedők is tudják, hogy mire vágynak a legtöbben.

Amennyiben nem vagytok tisztában az árakkal és azzal, hogy mi számít jó akciónak, akkor ajánljuk az ár-összehasonlító oldalak használatát. Valamint rápillanthattok náluk is a hirdetésekre, elvégre nem mindig ott az akció, amit nagy felirattal hirdetnek. Így megfelelő képet kaphattok az árszínvonalról és arról, hogy az egyes termékekre mennyire érdemes lecsapni. (Vagy akár jobbat is találhattok…)

Nézzük a „lelőhelyeket”!

Idén különleges módon az Apple is Black Friday akciót hirdetett. Mivel Ausztráliában már Fekete Péntek van, nagyjából azt is tudjuk mire számíthatunk a cupertinóiaktól. Annyira ismerjük őket, hogy vastagon fog a ceruzájuk, viszont egy amerikai cég azért tudja, hogy Black Friday-en nem szúrhatják ki a szemünket egy vacak 10-15%-kal. Nos, ugyan nem ezt teszik, de majdnem. Azonnali termékkedvezmény egyáltalán nincs. Minden ugyanolyan áron vásárolható meg, mint eddig. Viszont az ausztráloknak, a megvett almás eszközök mellé, vásárlási utalványokat adnak termékek értékétől függően. Például egy első szériás Apple Watch vagy egy iPhone SE vásárlásakor 7-8000 Ft-nak megfelelő utalványt, de például egy MacBook Pro vételekor 40 000 Ft körüli összegnek megfelelőt. Hát ez még 10% se nagyon van... Nem neveznénk világrengető akciónak.

 

Az iCentre elég diszkréten kezelte eddig a Black Friday kérdést, de egész biztosan hallhattok az akcióiról tőlünk még az este folyamán.

A Stylebolt már közzétette előzetesen néhány kiemelt árut. Náluk kedvezményes áron lesz az iPhone 7 32 GB-os változata. A 254 980 Ft-os fogyasztói ár helyett 219 980 Ft-ért. Ezen kívül számos kedvezményt kínálnak kiegészítőkre is.

Az eMag is elhúzta a mézes madzagot előre a kiemelt akcióival. VAN köztük iPhone. Méghozzá iPhone 5s-t vehettek kiemelkedően jó áron, 69 990 Ft-ért. Akinek ezt sikerül megcsípnie, az bizonyosan boldog lesz vele. Egyébként az eMag mindig szokott Apple készülékeket akciózni, úgyhogy nem elképzelhetetlen az iPad árcsökkenés sem.

A Speedshop ötletesen készült az idei Fekete Péntekre. Facebook kommentben kérték a közönséget szavazni, hogy Apple vagy Android készülékakciót kínáljanak. Találjátok ki hogy mi lett a vége?  

 

 

Korábban cikkünkben már írtuk, hogy újra lesz Black Friday akció a Telekomnál. Ezúttal vajon számíthatunk iPhone-ra? Esetleg Apple Watch-ra? iPadre? Valami Apple kiegészítőre? Ki fog derülni.

A Media Markt most is, mint múlt héten, titokzatosra vette a figurát. Állítólag brutális akciókkal készülnek és most nem csak a webáruházban, hanem személyesen is „támadhatók”.

Stay hungry, stay foolish, ahogy Jobs mondta. Ahogy pedig a Black Friday sötét fellege: stay hungry, stay awake!

Black Friday 2016 írásaink:
Közeledik a Fekete Péntek
Black Friday 2016: Kedvezmények az iCentre-nél!
2016-ban is Black Friday akciók az eMAG-nál!
Black Friday 2016: Apple Store Magyarország!
Black Friday 2016 akciók a Styleboltban!
Black Friday: Extreme Digital toplista​

 


Kommentek megjelenítése