Kedvezmények az Apple fanoknak a Joy-napokon!

Tech Hírek   |   2016.11.09 - 16:00   |   Írta: Pausch Rita   |   7030
09. nov Kedvezmények az Apple fanoknak a Joy-napokon!

Holnap indul a kupon ünnep és akad az Alma rajongóknak is kupon! Megmutatjuk milyen!

Egyre jobban igyekszünk felhívni figyelmeteket az elérhető akciókra. Az ünnepek közeledtével pedig egyre nagyobb jelentősége van a leárazásoknak, úgyhogy sokan már a hétvégén tartandó Joy-napok alatt (0. nap nov. 10. + nov. 11-12-13.) elkezdik a karácsonyi bevásárlást. A kevésbé előrelátók persze maguknak is vásárolhatnak, nincs szabály.

Bár sajnos, egyetlen az akcióban részt vevő üzlet sem kínál kedvezményt ezúttal Apple termékek vásárlására, azért nagyszerű kiegészítőkre még lecsaphattok. Nézzük, hogy milyen kuponok vannak az Apple fanoknak!

iStyle

Az iStyle már sokkal konkrétabban fogalmaz, náluk a kupon nov. 11-12-13-án érvényes, a weboldalon és az üzletekben is beváltható. Minden teljes árú Beats, Herschel és B&O PLAY termékre 20% kedvezményt biztosítanak, ami azért elég szép kis engedmény is lehet.

 

iCentre

Az iCentre szintén nov. 11-12-13. között fogadja el a 20%-os kupont a kiegészítőkre az Arénában, az Alléban és a MOM Parkban található üzletekben, valamint az online felületen. Egy kuponnal max. 5 kiegészítő vásárolható és azért itt is vannak kivételek. Ugyanis az Apple TV-re, az AirPort termékekre, az Apple Thunderbolt Display-re, a Bose, Marshall, Synology cuccokra, szoftverekre és a Whitings Activitére, valamint a termékbiztosításra nem vonatkozik. Persze marad még így is tok és miegymás, amire ügyes vásárló beválthatja a kuponjait!

 

SuperPhone Westend

A Westendben található SuperPhone akciója már a 0. naptól, azaz nov. 10-től elindul, egyes telefon tartozékok 20%-kal olcsóbban elérhetők, természetesen csak a készlet erejéig.

Maratonman Depo

Majdnem a végére hagytam egy külön csemegét. A Maratonman Depóban a Joy-napok már hétfőtől tart, egészen jövő hétfőig, tehát nem csak a megadott kupon napokon, hanem előtte és még egy picivel utána is elfogadják a -20%-os kupont, ami a remek futófelszerelések mellett, érvényes Polar és Suunto futóórákra is. Sok iPhone-os futó is szereti ezeket a kiegészítőket és talán azt még jobban szeretik majd, ha most kedvezményesen vehetik meg ezeket! Itt kiemelten érdemes már az ünnepekre gondolni!

 

Hervis

További jó kis sporttrackert lőhettek a Hervisnél is november 11-13. között. A -20%-os kedvezmény a kerékpárokon kívül minden termékre vonatkozik, tehát ezekre is.

 

 

Azon kedves olvasóinknak, akik mostanában tervezik váltani például iPhone-ról más telefonra, ajánljuk társoldalunkon, a HasználtAndroidon olvasható cikkünket, ahol az androidosok számára kínált akciókról, sőt készülékkedvezményekről is olvashattok!

Természetesen egyéb műszaki cikkekre, TV-kre, konyhai és egyéb háztartási gépekre is találhattok ajánlatokat a kuponok között. Például a Media Marktban, az 576 Kbyte-nál az Euronics áruházakban, az Extreme Digitalban, a Mall.hu-n, a Sony-nál, illetve a Samsung üzletekben is.

Kuponokra fel!




Kommentek megjelenítése