Megérkezhet-e az ünnepek előtt az AirPods és a MacBook Pro Touch Barral?

Almás Pletykák   |   2016.11.10 - 23:14   |   Írta: Pausch Rita   |   2525
10. nov Megérkezhet-e az ünnepek előtt az AirPods és a MacBook Pro Touch Barral?

Különféle pletykák és bizonyítékok keringenek a két eszköz megjelenéséről. Nézzük ezeket!

AirPods – A pletyka

Egy vásárló elbeszélése szerint, aki megunta a várakozást az Apple új vezeték nélküli fülesére, az AirPods a korábbi pletykákkal ellentétben már november 18. és 19. között átvehető lesz.

Az illető az egyik viszonteladónál leadott előrendelését szerette volna törölni, amikor az alkalmazott közölte vele, hogy november 17-én kapják meg az AirPods szállítmányukat, úgyhogy már másnap kézhez kapja.

A MacRumors írója azonban erősen kételkedik az említett alkalmazott információi helyességében, ugyanis a munkáltatója weboldalán az AirPods szállítási határidejénél 7-8 hét szerepel. Így azok, akik szeretnék már az ünnepek előtt beszerezni az új, almás terméket, az Apple által jelzett „késő októberi” megjelenésről már bizonyosan lecsúsztak, és sajnos továbbra is csak bőszen reménykedhetnek.

 

 

MacBook Pro Touch Barral – Várható

Az AirPods bizonytalan megjelenésével ellentétben az új MacBook Prók egészen bizonyosan megérkeznek az ünnepek előtt a vásárlókhoz.

Több felhasználó is jelezte az Egyesült Államokból, hogy a megrendelési értesítőn a rendelés „Előkészítés szállításhoz” státuszra váltott és a szállítást az Apple nov. 17. és nov. 25. közé jelezte.

 

 

Az alábbi hírek azoktól érkeztek a Macrumors-hoz, akik 15 colos kijelzővel rendelkező MBP-t, illetve olyanoktól, akik egyedi konfigurációt rendeltek. A 13 colos masinákról egyelőre nincs hír, de feltehetően ezeket is hamarosan megkapják a vásárlók.

A boltokba érkezést szintén november 17-re jövendölik a források, ami viszont egybevág az AirPods-nál megemlített dátummal. Ki tudja, talán mégis megérkezhet az AirPods. Legalább lesz mit keresni a karácsonyfa alatt…   


Kommentek megjelenítése