Halloweeni iPhone 7 tök

Tech Hírek   |   2016.10.31 - 06:30   |   Írta: Pausch Rita   |   9654
31. okt Halloweeni iPhone 7 tök

Avagy halloweenkor a tököt védőtoknak is használhatjuk, és emellett egy csomó alkalmazás is vár az App Store-ban.

Magyarországon még csak az utóbbi években kezdett terjedni a mindenszenteket egy nappal megelőző, kelta hagyományokban gyökerező ünnep. A halloweenhez főként az angolszász vidékeken több népszokás is kötődik. Ezek egyike a töklámpás készítése, ami egyébként lassanként itthon is elterjed.

Az alábbi videó szereplői nem magyarok, de az biztos, hogy szeretnek tököt faragni… Viszont utána nem gyertyát helyeznek bele, hanem egy iPhone-t az ezidőtájt, az USA-ban népszerű „candy cornnal” (kukorica cukorkával) körbebélelve. Aki rosszat sejt, jó nyomon jár: annyit elárulok, hogy az iPhone 7-tel töltött töklámpás tökre tökkel ütött lesz a videó végére.

 

 

Míg az előzőekben látottakat egyáltalán nem ajánljuk olvasóinknak kipróbálásra, van azért, amit kifejezetten igen! Amennyiben töklámpást szeretnétek faragni, ahhoz nem szükséges, hogy feltétlenül legyen nálatok igazi tök is. Elég egy iPhone vagy egy iPad! Több virtuális tökfaragó alkalmazás is letölthető. Akár rémisztő zombi képeket is készíthettek fotóitokból, játszhattok is különféle tökös játékokkal, sőt halloween matricákat is beszerezhettek az iMessage üzeneteitekhez. Számtalan alkalmazást kínálnak a halloween témában.

Például azoknak, akik érzik ezt a tökös, beöltözős, macskás, szellemes, boszorkányos feelinget, ajánljuk az ingyenes halloween háttér appot, amiben számtalan ingyenes, az ünnephez kapcsolódó háttérkép található, és az összes még tovább is díszíthető szűrőkkel (filter) vagy matricákkal (sticker). (Az utóbbiból kizárólag Star Wars témájúak elérhetők – ne kérdezzétek miért.) Persze el kell viselni néhány reklámot cserébe az ingyen tartalmakért és lehet vásárolni még szűrőket is, de a meglévők is bőven elégségesek.

App Store: Halloween Background Wallpaper HD – Scary Image elnevezésű app

Azon angolul nem beszélőknek, akik szívesen válogatnának az App Store-ban, a következő keresőszavakat javasoljuk pl.: halloween, pumpkin, pumpkin carving, zombie booth stb.

Jó mókát kívánunk mindenkinek mára, bármilyen jellegű halloweeni időtöltést is választ!

 


Kommentek megjelenítése