Tricky Test 2: Halloween・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.31 - 10:22   |   Írta: Ca$h   |   2914
31. okt Tricky Test 2: Halloween・Ismerkedő

Trick or Treat? Inkább Tricky Test, ok?

Ezután a csodás, magyar bevezető után térjünk is rá a tárgyra! Itt van lassan a halloween, ami kettő dolgot jelent, egyrészt Walking Deadet, aki látta az első részt az már nem is örül annyira neki. Illetve maszkabált és sok-sok cukorkát, legalábbis amerikában biztosan, mert érthetetlen oknál fogva teljesen odavannak ezért az ünnepségért, pedig érdemes lenne utánaolvasni, hogy miről is szól valójában, mert akkor lehet inkább az utcára sem mennének ki.

A Tricky Test 2 Halloween viszont nem törődik ezekkel a dolgokkal. A készítők egy harmadik okot igyekeztek nekünk adni arra, hogy örüljünk, mégpedig egy jópofa értelmiségi, néhol átverős, néha a szavakkal játszós, jelentések mögé látós IQ tesztet. A játék 100 kérdést fog feltenni, amik természetesen fokozatosan nehezednek. Nekünk az lesz a feladatunk, hogy 90 perc alatt megválaszoljuk mindet és érdeklődve figyeljük, hogy mennyi lesz a végeredmény IQ-ügyileg. 

 

Külön érdekesség, hogy az intelligenciahányadosunk több mint 400-ról indul és minél többször hibázunk vagy kezdjük újból a kérdéseket, csökken ez az érték. A kilencven perc egyébként nem egységesen a rendelkezésünkre álló idő, hanem azt az intervallumot mutatja, amit valójában a játékkal töltöttünk. Ha elfogynak az életeink akkor választhatunk, hogy egy videó megnézéséért folytatni akarjuk-e a játékot, vagy pedig három kérdést visszaugrik a történet, és onnan mehet minden újra.

A kérdések nagyon jópofák, néhol komolyan el kell gondolkodni rajtuk, néhol átvernek minket a szavak jelentésén lovagolva, illetve van, hogy a kezünket kell használni és elmozdítani egy-egy tárgyat a megoldás érdekében. De ha mindig alaposan figyelünk a szövegre, akkor nem lehet gond, illetve játékpénzért megoldást is tudunk vásárolni, de ehhez csak végső esetben forduljunk. A Tricky Test egy nagyon kedves és jópofa kis halloweeni játék, érdemes kipróbálni és esetlegesen végig is vinni. További kellemes rettegést kívánok mindenkinek!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése