Minden második iPhone-os váltani kíván iPhone 7-re

Tech Hírek   |   2016.09.06 - 11:00   |   Írta: L Ferenc   |   5289
06. szept Minden második iPhone-os váltani kíván iPhone 7-re

Úgy tűnik, hogy a hetes új iPhone-ok nagyon megmozgatják a felhasználók fantáziáját.

Nyílt titok, hogy az Apple holnap végre hivatalos formában is le fogja leplezni idei csúcsmobiljait, a tavaly érkezett iPhone 6s-t és iPhone 6s Plus-t váltó iPhone 7-et és iPhone 7 Plus-t. Az elmúlt hetekben, hónapokban kiszivárgott előzetes információk és többé-kevésbé megalapozott pletykák alapján elmondható, hogy idén nem igazán várhatunk forradalmi változásokat, melyekre egészen 2017-ig várnunk kell, ettől függetlenül vásárlói oldalról igenis komoly érdeklődés övezi az idei almás készülékeket.

Az Insurance2GO piackutató intézet legfrissebb felméréséből kiderül, hogy a jelenleg valamilyen iPhone okostelefont használók mintegy 50 százaléka azt tervezi, hogy a közeljövőben vásárolni fog egy iPhone 7-et vagy iPhone 7 Plus-t. Az iPhone felhasználóknak körülbelül 19 százaléka gondolkozik platform váltáson, vagyis azon, hogy iOS-ről Androidra vált, és nagy valószínűséggel egy Samsung terméket fog vásárolni.

Ezenkívül 8 százalék azt tervezi, hogy hamarosan egy olyan mobilt vásárol, mely se nem Apple, se nem Samsung gyártmányú. 23 százalék azt nyilatkozta, hogy megmarad a jelenleg is használt iPhone-jánál, ők pedig elsősorban azért nem tervezik a váltást, mert egyrészt nem engedhetik meg maguknak, másrészt pedig a jelenlegi mobiljukkal is tökéletesen elégedettek.

Kapcsolódó cikkek:
Minden, amit az iPhone 7-ről tudni vélünk!
Nem fogod elhinni, de ez bizony egy működő iPhone 7 Plus
12 ok amiért érdemes iPhone 7-re váltani



Kommentek megjelenítése