2016 legjobb iPhone fotói

Tech Hírek   |   2016.07.12 - 07:43   |   Írta: L Ferenc   |   3712
12. júl 2016 legjobb iPhone fotói

Lássuk, hogy idén eddig mely iPhone fényképek sikerültek a legjobban!

Az iPhone Photographers Awards keretein belül a profi és amatőr fotósok minden évben összemérhetik egymással, hogy milyen jó fotókat képesek készíteni okostelefonjaik segítségével. A rangos fotópályázatot idén már kilencedik alkalommal rendezték meg, és ahogy eddig, úgy 2016-ban is csak olyan fényképeket vártak a szervezők, melyek iOS operációs rendszerű készülékkel készültek. A Photoshop használata tiltott, azonban a VSCO-hoz és a Lightroomhoz hasonló alkalmazásokkal meg lehet szerkeszteni és fel lehet egy kicsit turbózni a képeket. 

Idén 139 országból több ezer fénykép érkezett a pályázatra, a nagydíjat pedig egy kínai fotós, Siyuan Niu nyerte el azzal a fényképével, melyen egy 70 éves férfi és egy sas látható.

Az első helyezett a lengyel Patryk Kuleta lett, a második helyet az amerikai Robin Robertis szerezte meg, a harmadik helyezettnek járó díj pedig az ugyancsak amerikai Mara Borlenghu-é lett. Ha tetszik az ötlet, a 2017-es iPhone Photographers Awards pályázatra máris lehet nevezni: ezt egészen a jövő év március végéig tehetjük meg - egy kép nevezése 3,50 dollárba kerül. 

Kapcsolódó cikkek:
Leleplezés: a vadonatúj iPhone SE rejtett titkai
iPhone 7 : Dual Kamera?
Elindult az iPhone 6 Plus iSight kamera csereprogram



Kommentek megjelenítése