Itt vannak a legfrissebb pornó statisztikák

Tech Hírek   |   2015.10.03 - 14:26   |   Írta: Érci Viktória   |   3497
03. okt Itt vannak a legfrissebb pornó statisztikák

Tudom mit néztél tavaly nyáron...

Arra nem kaptunk választ, hogy van-e összefüggés a szexuális étvágy és aközött, hogy Android vagy épp iOS rendszerű készüléket használunk, de! Egy s más most kiderült mindkét tábor tagjairól a témát illetőleg. Kár is tagadni, a Pornhub ugyanis kitálalt…

A honlap legfrissebb statisztikája szerint, lassan több felnőtt tartalmat nézünk a mobiltelefonunkon, mint a számítógépen, és az Android felhasználók járnak benne az élen.

2010 szeptemberében az esetek 88 százalékában még a számítógépünkről néztük a pornót, zárt ajtók mögött. Már aki… Most, öt évvel később, a számítógép, és „egyéb” platformokról elkövetett esetek száma csupán 37 százalékra tehető, a maradék 63 százalékban mindezt Android vagy iOS alapról tettük.

Ha ezt a 63-at lebontjuk, a droidosok vezetnek 32 százalékkal. Azért nem írom, hogy úgy látszik az Ő fantáziájuk bizonyult „mocskosabbnak”, mert ez egy rendkívül összetett kérdés, és a tabletek által generált nézettségről még csak szót sem ejtettünk. Nyilvánvalóan sokkal több Androidos kütyü van forgalomban, mint Apple. Talán ezért is olyan elgondolkodtató, hogy a tabletes forgalom 68 százalékát mégis iPadek teszik ki… Viszont, nekik elég csak kilenc perc, a malackodásból, az ellentábor úgy tűnik, hogy szereti tovább nyújtani az effajta élvezeteket, Ők legalább 10 percig időznek az oldalon.

De ennél sokkal szaftosabb információkkal is szolgálhatok, a Pornhub a két csoport ízlését illetőleg is konkrét adatokat közölt. A legtöbb droid fan látszólag a nagydarab nőkért rajong, a keresési eredményekből legalábbis erre következtethetünk, ugyanis a „BBW” kategóriájú filmeket kutatták legtöbbször. Ez magyarra fordítva „nagy gyönyörű nőket” jelent.

Az almás látogatók között a MILF kulcsszó volt a legnépszerűbb, ha nem gond, nem fordítanám le magyarra. Úgyis tudjátok mit jelent, ez már a napnál is világosabb számomra!

De ne ítéljetek túl gyorsan, talán pont köztetek van az, aki a rajzfilm kategóriára bukott oly sokszor. Sorolhatnám még, de ez nem az az oldal… A Pornhub blogján ti is utánanézhettek a pontosabb listának.  

Forrás: HasználtAndroid


Kommentek megjelenítése