Star Wars emojik a láthatáron!

Tech Hírek   |   2015.08.12 - 06:17   |   Írta: Érci Viktória   |   2491
12. aug Star Wars emojik a láthatáron!

Végre nem kell többet nélkülöznünk önkifejezésünk eszköztárából Vader nagyurat, vagy Yoda mestert.

Ha szeretnéd feldobni a szöveges üzeneteid, nem sokára az új hangulatjelekkel is megteheted azt, melyek a Csillagok háborúja karaktereit és ikonikus fegyvereit, droidjait elevenítik fel.

Az egyelőre még csak az USA AppStore-ban elérhető, ingyenes applikáció nem csak hangulatjeleket kínál: többek között megtalálhatóak rajta a Star Wars-os hírek és újdonságok, hangeffektek, sőt, még egy szelfi generátor is.

Jelenleg 52 elérhető emoji van a témában, a lézerkardokon és C3PO-n át egészen a fiatal és az idősebb Ben Kenobiig, szinte mindent megtalálhatunk köztük, ami a Csillagok háborújával összefüggésbe hozható.

Az új karaktereket azonban nem lehet a billentyűzet hangulatjelei közé importálni. Tehát ha használni szeretnénk valamelyiket, akkor az appon keresztül tudjuk kiválasztani a kívánt emojit, vagy giffet, és a vágólapra másolva illeszthetjük majd a megfelelő szövegkörnyezetbe.

Valószínűleg nem kell sokat várnunk az alkalmazás magyarországi debütálására sem, és egyes források szerint, hamarosan Android rendszeren keresztül is elérhető lesz.

Forrás: cnet.com

Galéria képek

Az erő jó oldala

Kommentek megjelenítése