Ronda, de hasznos az Apple Watch akkumulátoros szíja

Tech Hírek   |   2015.06.27 - 07:59   |   Írta: Máté Gergő   |   1107
27. jún Ronda, de hasznos az Apple Watch akkumulátoros szíja

A legtöbb negatív kritikát az Apple Watch a 18 órás üzemidőnek köszönheti.

Egy meglehetősen drága kiegészítővel ez a probléma orvosolható, de sajnos a megoldás eléggé csúnyára sikerült. A Reserve Strap nevű szíj képes feltölteni az almás órát, emiatt meglehetősen hasznosnak tűnik és a CultofMac szerkesztősége meg is rendelné.

Persze a várakozási idő hosszú, November 3-án jelenik meg és az ígért 30 plusz órával 2,5x tovább lehet működőképes az Apple Watch készülékünk. A legjobb tulajdonsága pedig az lenne, hogy az akkumulátor rejtve marad, hiszen a szíj belső felére tervezték.

Az Reserve Strap almás órához egy apró bemeneten keresztül csatlakozik. Segítségével egész nap aukciókat bonyolíthatunk az eBay-en és az alvás során is nyugodtan mérheti a szívverésünket anélkül, hogy reggel fel kéne töltenünk. Viszont a divatosnak egyáltalán nem mondható kinézetével sokakat elriaszthat a termék. Emellett a 250 dolláros ára igen magas, viszont közel sem annyira irreális, mint a Modern Buckle vagy a Link Bracelet az Apple-től. Ezek a szíjak kétszer annyiért nem tudnak semmit azon kívül, hogy a csuklónkon tartják az órát.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése