Taylor Swift nem akarja feltenni albumát az Apple Music-ra

Tech Hírek   |   2015.06.19 - 07:14   |   Írta: Máté Gergő   |   1142

A Június végén induló Apple Music alkalmazáson 30 milliónál is több zeneszám lesz elérhető, de Taylor Swift 1989 albuma nem lesz közöttük.

shake-it-off2

A popsztár legújabb albuma, mely jobban fogy, mint bármi más az utóbbi két évben nem kerül fel az Apple Music-ra a Buzzfeed szerint. Taylor Swift a Spotify-nak sem engedte az előző évben, hogy feltegye az albumát és ez az almás cég esetében is így lesz.

Ez nem jelenti azt, hogy egyetlen albumát sem lehet elérni az Apple új zenei szolgáltatásán, a Buzzfeed szerint a Big Machine Records (a sztár kiadója) úgy nyilatkozott, hogy a régebbi műveket feltennék. Beyonce hasonlóan cselekedett a Spotify-al a saját nevét viselő albumával 2013-ban, de 11 hónappal később egy deluxe kiadásban mégis elérhetőek lettek ezek a számok is.

Swift kiadója sem szeretné, hogy a bravúros eladási példányszámot felmutató 1989 hat hónapnál hamarabb felkerüljön az online zenei szolgáltatók oldalára. Az Októberben megjelent lemezből eddig 8 milliót adtak el világszerte, így ez az utóbbi idők legjobban keresett albuma.

shake-it1

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Jön az Apple Music – Már nyomatják a reklámokat


Kommentek megjelenítése