Megkezdődik a stílusváltás az Apple-nél

Tech Hírek   |   2015.06.19 - 21:12   |   Írta: Pausch Rita   |   1227

Az Apple-nél stílusváltás kezdődik az üzletekben. Egy jelentés szerint jövő hónaptól új polcok érkeznek a kiegészítőknek, folyamatosan megújul a csomagolás és tovább csökkennek a harmadik féltől származó termékek is.

upper-east-side

A nemrégiben a Felső East Side-on újranyitott store már eleve eltérő megjelenést kapott, és az Apple ezt követően is folytatja, hogy azon szorgoskodjon a többi üzlete is egyfajta prémium életérzést tükrözzön. A képen is látható, hogy nagy átalakítások történtek például a kiegészítők polcain, melyek egyelőre a megújulás kulcsfigurájává válnak. Angela Ahrendts-től megtudhattuk, hogy a Felső East Side-on megnyitott üzletet, további 20 üzlet megújítása követ majd.  

Nem ez lesz az egyetlen változás. Azon kívül, hogy szeretnék az üzletek megjelenésének a színvonalát emelni, ezzel párhuzamosan a csomagolásokat is megújítják. A teljesen és egységesen fehér, új csomagolás az Apple Watch-csal együtt debütált, még áprilisban. Mostantól például nem lesz más színű doboza (fekete és fehér) az eltérő színű termékeknek, hanem minden, a kiegészítőket is beleértve uniformizáltan fehérbe „bújik”, sőt még az egyelőre (ki tudja meddig) forgalmazott más gyártók termékei is erre kényszerülnek.

A jelentésből, ami hírül adta a változásokat, az is kiderül, hogy az üzletekben összességében csökkenni fog a termékek száma, hogy a figyelem még inkább a magasabb nívójú termékek forgalmazása felé fordulhasson.

Forrás: 9to5Mac


Kommentek megjelenítése