11 új és izgalmas applikáció

Tech Hírek   |   2015.06.08 - 04:03   |   Írta: Zoltan C   |   1376

timepage-2-7

Annyi app van már a legnépszerűbb platformokra, hogy szinte lehetetlenség követni még az újdonságokat is. Most kiválogattunk nektek 11 friss, ropogós darabot az elmúlt egy hónapból, amelyeket érdekesnek találtunk.

Google Photos (iOS, Android, Web)

A Google fotós appja korlátlan tárhelyet kínál mindenkinek aki a mobilos fotózás, videózás szerelmese. Ráadásul mindezt ingyen! Az appban bemutatásra került a Google új tanulási mechanizmusa, amely felismeri a képen szereplő elemeket, így segítve a felhasználót a gyors keresésben és rendszerezésben.

Sunrise  (iOSAndroid)

A Sunrise nem új ugyan, de a frissítéssel belekerült "Meet Keyboard" miatt megérdemli, hogy listánkra kerüljön. Eddig is ez volt a legjobb naptár app, de az újításnak köszönhetően még jobb lett - már ha ez lehetséges. Az új billentyűzettel gyors nézetben megtekinthetjük naptárbejegyzéseinket, elküldhetjük barátaiknak mikor hogyan érünk rá stb. A gyors elérés lényege, hogy a felsorolt funkciókat elérjük bármelyik jól ismert üzenetküldő vagy email appból. És mindezt ingyen!

Duet Display (iOSMac & PC)

A Duel Display összeköti a Mac-et és az iPad-et és mostantól a PC is játszik dupla a képernyős őrületben! Az iPad Lightning kábelét használja az app, így laggról szó sem lehet, az iPad képernyőfrissítés gyakoriságának átállítása révén pedig egy régebbi PC-hez is jól használható az app. Persze, az 15,99 dolláros ár picit borsos.

Branch (iOS)

Egy kedves kis ingyenes platform játék, amit egy kézzel is játszhatunk. A lényeg, hogy kis faágakon ugrálva próbáljunk minél tovább életben maradni. Van egy kis Flappy Bird utánérzés, szóval csak óvatosan!

Redacted (Mac)

Igen picit csaltunk, mert egy Mac appról van szó, de ez a személyes kedvencem. Az app lényege, hogy a posztolni kívánt fotóról könnyedén kitakarhatjuk az érzékeny részleteket. Remek valamilyen hivatalos irat, okmány vagy mondjuk autónk fotójának posztolásakor. Választhatunk a hagyományos fekete vonalak, pixelesítés vagy elhomályosítás között. Az ára: 6,99 $.

MovieQU (hamarosan indul, itt lehet jelentkezni teszternek: http://www>.moviequ.com/)

Ha imádod a trailereket böngészni, de mindig elfelejted, hogy éppen melyik film jött ki, akkor ez a te appod. Kicsit olyan ez a program, mint a egy Shazam a filmelőzeteseknek. Pillanatok alatt minden infót megad az adott filmről, a mozikba kerülés időpontja pedig bekerül a kedvenc naptár alkalmazásunkba.

Moleskine Timepage (iOS)

A Moleskin új naptár applikációja egyszerre gyönyörű és egyszerű használni. Szép listába szedi a napi teendőket, megbeszéléseket mindezt időjárás előrejelzéssel egybekötve, sőt még egy Ubert is foghatunk egyenesen az appon belülről, hogy biztosan odaérjünk a meetingre. 4,99 dollárt kóstál az App Store-ban.

Periscope (iOS, Android)

Virágkorukat érők az elő stream szolgáltatások, ilyen a Periscope is, ami mostantól elérhető Androidra is. Mostantól kiválaszthatjuk milyen értesítéseket kérünk, bekerült egy "Return to broadcast" gomb is, amivel gyorsan visszatérhetünk a korábban nézett streamre.

Paper (iOS)

A Paper jól ismert vázlatkészítő alkalmazás, üzleti tervtől kezdve diagramok tömkelegét készíthetjük el vele. Az új ThinkKit funkció az, amiért mégis rákerülhetett a listára. Az új funkciónak köszönhetően még tökéletesebb diagramok és táblázatok készíthetőek, és mindez ingyen!

zTailors (webes verzió van, az app még készülőben)

Uber a szabóknak - így lehetne röviden összefoglalni ezt az appot. Ezt inkább érdekességként tettük be a kis listánkba, mielőtt megköveznétek, tudjuk, hogy itthon nem lesz elérhető a szolgáltatás.

A Men's Warehouse alapító George Zimmer fejéből pattant ki az egész vállalkozás, hogy házhoz vagy munkahelyre szállítson egy szabót. A szolgáltatásban résztvevő szabók mindegyike legalább öt év tapasztalattal rendelkezik, a méret levétel után egy héttel már ingyenesen házhoz is hozzák a szettet. Az app ingyenes lesz, egy ing méretlevétele 20, egy nadrágé 16 dollár.

Pixelmator (iOS)

A Pixelmator már jó ideje elérhető iPad-re és most végre kedvenc almás telefonunkra is megérkezett. Egyszerűen használható képszerkesztő, nagyon komoly potenciállal - valóságos remekműveket kreálhatunk 4,99 dollárért.

Forrás: businessinsider.com

 


Kommentek megjelenítése