Itt a Steve Jobs film első ízelítője

Tech Hírek   |   2015.05.18 - 11:41   |   Írta: Zoltan C   |   1365

Képernyőfotó 2015-05-18 - 13.43.41

Mostanában megszaporodtak Steve Jobs életét feldolgozó alkotások, Danny Boyle rendezése pedig mindenképpen kiemelendő, mivel sikerült megtalálni egész Hollywoodban a Steve-re legkevésbé sem hasonlító főszereplőt. Mindenesetre Michael Fassbender színészi kvalitásai vannak olyanok, hogy ebből valami igazán jó is kisülhet még.

A vasárnap éjjel nyilvánosságra került 1 perces videó egy klasszikus "teaser trailer", azaz a sztoriról semmit sem fogunk megtudni, az egész előzetesből egy mondatra emlékezhetünk: "zenészek hangszeren játszanak, de én egy egész zenekaron" - mondja a Jobs-nak maszkírozott Fassbender.

Kiderül még, hogy a mellékszereplők is igazi sztárparádét hoznak: Seth Rogen mint Steve Wozniak, Jeff Daniels mint John Sculley és Kate Winslet mint Joanna Hoffman.

Danny Boyle korábban a kasszasikernek számító Gettómilliomost rendezte, a forgatókönyvet pedig Aaron Sorkin jegyzi, Walter Isaacson életrajzi könyve alapján - az ő könyvéből mi is sokat idéztünk már az oldalon. A bemutató időpontja október 9.

 http://youtu.be/kCNuTXGmToY

 

 


Kommentek megjelenítése