Asus ZenWatch upgrade a láthatáron

Tech Hírek   |   2015.05.18 - 11:07   |   Írta: Máté Gergő   |   997

A Google legújabb Android Wear upgrade-je elérhető az Asus okos órájára. A frissítés számos új funkciót és javítást tartalmaz. Már Április óta elérhető a Google eddigi legtöbb módosításokat tartalmazó viselhető eszköz rendszerfrissítése, de a ZenWatch tulajdonosok egy jó ideig nem érhették el a verziót, melynek fő eleme a Wi-Fi-n keresztüli értesítésszinkronizálás. Ennek fő oka, hogy az Asus órája nem tartalmaz Wi-Fi modult.

zenwatch1

Persze ez nem azt jelenti, hogy az Android rendszerű viselhető eszköz ne mutatna jól a ZenWatch-on: az óra megkapja az új felhasználói felületet, az energiatakarékos applikáció használatot és a kézjelekkel való irányítás lehetőségét. Ezen felül az emoji hangulatjelek e-mail és egyéb üzenetekben való beillesztésére is lehetőség nyílik.

Jeff Chang, a Google Andoird Wear csoportjának termék főmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy a változtatások aprónak tűnnek, de önmagukban hordozzák az idősödő hardverek naprakész szoftverrel való ellátásának ígéretét.

zenwatch2

A Wi-Fi modul kihagyása egyébként meglehetősen amatőr lépésnek tűnik egy Asus méretű cégnél, ráadásul ennek valódi oka magyarázat nélkül maradt. Az Apple Watch Bluetooth, NFC és Wi-Fi kapcsolatra egyaránt képes, így az Apple ügyfeleinek nem kell attól félnie, hogy hardverhiányosságok miatt kimaradnak funkciók az eszközből.

Forrás: cultofandroid.com

Kapcsolódó cikkek:

Ezért nem kell a nőknek az Android Wear


Kommentek megjelenítése