Alakítsd laptoppá iPad Air készüléked

Tech Hírek   |   2015.05.17 - 10:42   |   Írta: Máté Gergő   |   3100

A Stylebolt jóvoltából eljutott hozzánk a Zagg Slim Book billentyűzete, mely képes átalakítani az iPad Air készüléket laptoppá.

Ultravékony alumínium és műanyag, külsejében tökéletesen passzol az Apple termékeihez. A Macbook Air és Pro laptopok használata után már tudjuk, hogy a megvilágított billentyűzet mennyivel komfortosabbá teszi a gép használatát. Nos, a Zagg slim book is ezt nyújtja.

IMG 1587.PNG

iPad Air 2 Zagg Slim Book billentyűzettel (balra) és MacBook Air (jobbra)

Két részból áll; az egyik egy merev műanyag, melybe belepattintod a készülékedet, a másik pedig maga a billentyűzetes rész, mely alumíniumból készül, és ez a két rész mágnesesen csatlakozik egymáshoz. Biztonságosan tarthatod benne az iPadet, amit aztán több szögben is beállíthatsz.

A beépített akkumulátora hihetetlenül sokáig bírja, használaton kívül akár két évig is. Micro USB - USB kábellel töltheted, így nem okoz majd problémát, ha esetleg a világ egy másik pontján kell majd töltened.

Négy módban is használhatod:

 

Normál tokként használva

Normál tokként csak a hátlapot érdemes használni, a billentyűzetes rész könnyen rögzíthető, ha szükség van rá. A tok kellő védelmet nyújt a karcok és a kosz ellen.

Gépeléshez

A Zagg slim book lényege, hogy gyorsan és kényelmesen gépelhetsz vele. Világító billentyűzetei sötétben is komfortos használatot biztosít

Kép- vagy videónézéshez

Ebben a pozícióban kényelmesen nézegetheted a képeidet vagy a videóidat. Filmnézéshez ez a legalkalmasabb beállítás.

Olvasáshoz


A Zagg slim book segítségével a számodra az olvasáshoz legkényelmesebb pozícióban tarthatod az iPad Air 2-t. Eközben biztonságban tudhatod a készüléket és a billentyűzetet is.

A Zagg ultravékony tokja a Styleboltnál a következő áron vásárolható meg:

Zagg slim book billentyűzetes iPad Air 2 tok - Magyar kiosztással: 34 980,00 Ft


Kommentek megjelenítése