Minőségi dokumentumfilm készült iPhone 6-tal

Tech Hírek   |   2015.05.15 - 21:34   |   Írta: Pausch Rita   |   1054

A Bentley megrendelésére készült egy minőségi rövidfilm iPhone-nal. Bár ezúttal nem a kocsikról van szó benne, a végeredmény, a képi világ, egészen csodálatosra sikerült.

bentley2

A hat és fél perces dokumentumfilmet Austin Reza rendező készítette iPhone 6 és 6 Plus készülékekkel „Savil Row és Amerika: Egy különleges szabászati kapcsolat” címmel. A téma pedig a Savil Row-n, található négy méretes szabóság és egy különleges megbízás.

A filmet ezen a héten mutatják be Washingtonban, az amerikai brit nagykövet rezidenciáján. Viszont talán még mindig sokak fejében nem áll össze, hogy hogyan is jön a képbe a Bentley. Nos, a Bentley a fent említett, tradicionális, angol szabóságokat bízta meg a tökéletes, mérték után készített vezetői kabát megalkotásával. Mielőtt félreértés esne, itt nem egy hivatásos sofőr egyenruhájára kell gondolni, hanem egy viseletre, amit a tökéletes "Bentley úr" és "Bentley asszonyság" viselne, elvégre egy Bentley-t nem lehet akármiben vezetni…  

betley1

A rendező kifogástalanul megragadta azt az eleganciát és arisztokratikus légkört, ami átjárja a témát. A mű elkészítéséhez a két telefonon és a felszerelésen kívül, a FiLMic Pro elnevezésű alkalmazást használta, hogy létrehozza ezt a csodát. Az eredmény magáért beszél, az iPhone pedig kijelenthetjük, hogy remekül teljesített. 

http://youtu.be/WFxo27NXOwM

Forrás: iMore


Kommentek megjelenítése