Pénteken érkezik az Apple Watch a kiválasztott üzletekbe

Tech Hírek   |   2015.04.23 - 10:41   |   Írta: Máté Gergő   |   1004

Az Apple Store üzletekbe még nem érkeznek Apple Watch készülékek egy darabig, de világszerte néhány üzletben mégis megjelenik az okos óra Április 24-én, Pénteken.

apple watch chicago003

A Dover Street Market Tokióban és Londonban, a Maxfield Los Angelesben, a Colette Párizsban, a Corner Berlinben valamint a 10 Corso Como Milánóban rendelkezik majd egy limitált készlettel az indulási napon a The New York Times információi szerint.

Ezek az üzletek mind az Apple viszonteladói partnerei, de mikor korábban megtudtuk, hogy az almás cég az eladásokat teljesen online szeretné végezni, akkor kérdésessé vált a viszonteladók helyzete. Jelenleg úgy tűnik, hogy néhány üzletben a Sport és rozsdamentes Apple Watch készülékek már a hétvégéig elérhetővé válnak.

A Dover Street Market igazgatója a Times interjújában elmondta, hogy nagyjából 350 Apple Watch fog érkezni a ginzai és 570 a londoni üzletükbe. Akik azonban a luxus változatot, az Apple Watch Edition-t várták, azok egyelőre nem számíthatnak előrehozott időpontokra és egyéb hivatalos lehetőségekre.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Megváltozott az Apple Watch szállítási státusza

Csúszik az iMac-ek szállítási ideje


Kommentek megjelenítése