Mi a helyzet a vízállósággal?

Tech Hírek   |   2015.04.22 - 16:06   |   Írta: Pausch Rita   |   873

Az alábbi fotó valódi. A Twitteren egyre népszerűbb képet egy hölgy tette fel. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy az illető nem volt tisztában azzal, hogy az Apple termékek nem víz-, illetve még csak nem is cseppállóak, az téved.

búvár cucc

A helyzet az, hogy mi, nők, hajlamosak vagyunk drámaian reagálni bizonyos dolgokra. Ebben az esetben is ez történt. Az okot és egyben ötletet a gyors vízállóság-tesztre pedig egy hűtlen ex adta. A @foolishnessfly2 elnevezésű hölgy a Twitter tanúsága szerint egész egyszerűen búvár bosszút állt a nem túl egyenes cselekedetért, az azóta csak volt kedvesén.

Az Apple termékek Titanic katasztrófája már önmagában szakító ok lehetne. Meglehetősen drága dolog ugyanis egy ilyen iSzakítás. A „mélyben” pihen a képek tanúsága szerint legalább egy iMac, egy iPad, két iPhone és két MacBook. Az egyik képen némi habfürdő is sejthető a "viharos" fürdőkádban. Nem csoda, hogy több, mint 15 000-en osztották meg a képeket…

búvár cucc2

Az Apple a vízállóság tekintetében kissé le van maradva. A konkurens Samsung készülékei sorra jönnek ki vízállóan, de más gyártók is vannak így ezzel. Talán ez is az oka, hogy az Apple nemrég hozott nyilvánosságra egy szabadalmat, ami az iOS eszközök vízállóságának megoldását jelenthetné. A megoldás az illesztések lezárásából állna. Talán az Apple-nél is megjárta már valaki egy tűzről pattant ex-partnerrel, hogy lassan érzik a sürgetést az ügyben.  

Na, ki milyen feliratot adna a képhez? 

Forrás: Cult of Mac
Képek forrása: Foolishnessfly2/Twitter


Kommentek megjelenítése