Ilyen lesz a zenehallgatás az iOS 8.4-en

Tech Hírek   |   2015.04.14 - 11:48   |   Írta: Máté Gergő   |   1047

Az iOS Music applikáció jövőjéről egyre több pletyka terjed mióta az Apple a tavalyi évben felvásárolta a Beats nevű céget. Most végre érdekes részleteket tudhattunk meg, ugyanis az iOS 8.4 a fejlesztők számára mélyebb betekintést nyújtott az újratervezett Music alkalmazásba, melyet immár könnyebb és gyorsabb használni, sőt állítólag nagyobb kikapcsolódást is nyújt. A streaming-music (zenemegosztó) komponens egyelőre kimaradt, de bőven van miről beszélni.

Music-app

Globális keresés:

Mostantól bárhonnan elérhetővé válik a Music app keresési listája. A keresési találatok a My Music és a Radio-ra oszlanak. Ennél fogva egy iTunes rádió csatornát is elindíthatunk a keresésből. A beírogatás mellett szabadon böngészhetjük a keresési előzményeket.

Global-Search

Kezesebb iTunes Radio:

Zenei felfedezéseink az iTunes Radio segítségével könnyebbek, mint valaha. Az új verzióval az éppen hallgatott csatornáról egy pillanat alatt a kedvenceinkre ugorhatunk. Választhatunk a Featured Stations listából (ajánlott csatornák) vagy akár mi magunk is indíthatunk egyet a kedvenc előadónk zenéjével. Az új kezdőlapi gombokkal bármikor megkezdhetjük a zenehallgatást.

itunesradio

Új mini lejátszó:

Az új MiniPlayer a Music applikáció egyik legjobb újítása, mely lehetőséget biztosít az éppen lejátszott zene megtekintésére, és az újrajátszás beállítására miközben a listánkat böngésszük. Ezentúl a Now Playing (most játszott) részt is elérhetjük a MiniPlayer-ben.

mini-player

Nemrég hozzáadott:

Immár a nemrég hozzáadott albumok és lejátszási listák is elérhetőek a könyvtár tetején. Amennyiben valami újra vágyunk csak erre kell nyomnunk.

Recently-added

Következő szám:

Mostantól könnyen megtudhatjuk, hogy melyik szám lesz a soron következő, mindössze az Up Next (következő szám) ikonra kell kattintanunk a Now Playing (most játszott) részben. Itt változtathatunk, kihagyhatunk számokat.

Up-Next

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

Ezt hallgasd! iFrogz InTone EarBuds


Kommentek megjelenítése