Az új MacBookok is elfogytak

Tech Hírek   |   2015.04.13 - 16:00   |   Írta: Pausch Rita   |   834

Az új retina MacBook-ok, bár méltánytalanul háttérbe kerültek a sajtóban az utóbbi másfél hétben, ennek ellenére is igazán jól szerepeltek az előrendelés során. Az aranyszínű 12 colos retina MacBook-ok röviddel az előrendelés megnyitása után már el is fogytak és csak 3-4 hetes rendelési határidőre voltak elérhetőek. Az asztro szürke darabok szintén elfogytak, de csak egy rövid időre, azok szállítása 1-2 napon belül lehetséges (az USA-ban).  

12-inch-macbook

A Macrumors értesülései szerint több Apple Store-ban ezek a készülékek egyáltalán nem is lesznek kaphatóak, így mindenképpen az online vásárlást ajánlják.

Az új MacBookról nemzetközi oldalakon már olvashatóak voltak az első vélemények és tesztek, sőt nálunk is olvashattatok ilyet: itt. Reméljük minél hamarabb teszttel is szolgálhatunk majd nektek.

Magyarországon az induló ára a készülékeknek 469 990 Ft, amiért egy 256 GB-os SSD háttértárral, 1,1 GHz-es, kétmagos Intel Core M processzorral (Turbo Boost-tal akár 2,4 GHz) felszerelt 8 GB memóriával ellátott masinát kapni. Az erősebb modell 579 990 Ft-ot kóstál 512 GB-os SSD-vel, 1,2 GHz-es kétmagos Intel Core M processzorral (Turbo Boost-tal akár 2,6 GHz) felszerelt és a gyengébb modellhez hasonlóan 8 GB memóriával szerelt. Jelenleg a magyar Apple webáruház 4-6 hét szállítási határidőt jelez minden felszereltségű és színű készülékre.


Kommentek megjelenítése