Clash of Clans játék bemutató!

Tech Hírek   |   2015.04.09 - 15:25   |   Írta: H.A   |   1331

Megszokhattuk már, hogy az utóbbi években egyre kevesebb olyan játék jön ki iPhone-ra és Androidra, ami élvezhető és a pénztárcánkat is megkíméli.
Lassan 3 éve már, hogy a Supercell kiadta a Clash of Clans nevezetű stratégiai játékot, ami mai napig vezeti az App store letöltési listáját és ingyenes!

A League of Legends példájából megtanultuk, hogy egy cég lehet gazdag, akkor is, ha a játék ingyenes. A Supercell is hasonló stratégiával dolgozik, hiába ingyenes a játék, és megvan minden lehetőség, hogy a játékot 100%-os mértékben végig vidd,az emberi türelmetlenség élteti a készítőket. A Clash of Clans egy lassú játék, ami felett évekig kell ülnöd,hogy kimaxold magadat, ezért sok játékos nagy összegekért gem-eket (gyémántokat) vásárol, hogy felgyorsítsa a folyamatot.
Mondhatná az ember amikor elkezdi, hogy ő bizony nem vesz semmit, előbb utóbb mégis fog.
A játék röviden arról szól, hogy felépít az ember egy saját falut, harcosokat nevel és elmegy lerohanni más falukat, hogy aranyat és varázs elixirt szerezzen, amit utánna felhasznál az építkezésre. Klánokhoz is lehet csatlakozni,hogy közös erővel fejlődjetek, és háborúzzatok az ellenséges klánokkal. A játék legnagyobb pozitívuma,hogy a faluk és a harcrendszer nagyon alaposan össze vannak hangolva, így a katonákat is külön külön szerepekre tudták felosztani: Faltörők, óriások, sárkányok, stb. A játék buktatója talán az,hogy az elején kevés izgalmat tartogat, és sokan gyorsan megunják.

Íme a játék hivatalos trailer-e:

http://youtu.be/ONrjuvKSIYI

A visszajelzések azt mutatják,hogy a telefonra készített játékok közül ez a legnépszerűbb, ezért hát rengeteg másolat is készült, ami szinte ugyanazt a nevet is viseli. Ilyen például a Castle Clash. Ha unatkozol, és szeretnél egy játékot amivel a buszon töltött perceidet tudnád vidáman elűzni, akkor adj egy esélyt a Clashnek! A számok világosan beszélnek. Több millió letöltés és 4,5 rating díszíti a Supercell mesterművét.
Clash on Chief avagy mondhatnám Harcra Fel Skacok!

A játékot teljesen ingyenesen tölthetitek innen:

itunes.apple.com

 




Kommentek megjelenítése