Divat Shazaam – Könnyedén megtudhatod, mit viselnek a sztárok

Tech Hírek   |   2015.03.31 - 18:59   |   Írta: Pausch Rita   |   1258
31. márc Divat Shazaam – Könnyedén megtudhatod, mit viselnek a sztárok

Talán olvasóink is ismerik a Shazaam elnevezésű alkalmazást, ami zenéket segít beazonosítani néhány taktus után. Nos, erre az alternatívára készült a Spylight elnevezésű iOS app is, ami viszont kedvenc sorozataink és filmjeink szereplői által viselt ruhák beazonosításában segít. Az alkalmazásnak ugyanúgy, ahogy a zenék esetében egy kicsit fülelnie kell, aztán teszi a dolgát.

Az app „hallatlanul” pontosan segít beazonosítani a darabokat, sőt még azt is elárulja, hogy az Egyesült Államokban hol és mennyiért vásárolhatóak meg. Amennyiben nincs is mód innen Magyarországról mindegyik darabot megvásárolni, vagy esetleg az árat sokalljuk a vámköltségekkel, akkor is segítséget nyújthat az alkalmazás. Így pontosan látjuk milyen fazonról és színről van szó, könnyen kereshetünk, valami egészen hasonlót itthon is.

SPYLIGHT2

Ha viszont épp nincs kéznél a telefon, amikor a szereplő azt a „szuper szoknyát” viseli, akkor utólag is rá lehet keresni a színészre, a címre, a sorozat epizódjára, vagy akár a karakter nevére. Sőt, ha az adott ruha már nem kapható, akkor olcsóbb, vagy legalábbis még kapható alternatívákat kínál fel. Bár nem érhető el minden sorozathoz a szolgáltatás, néhány a hazánkban is népszerű sorozatok közül pl. Így jártam anyátokkal, Modern család, Grimm, Trónok harca, Egyszer volt, a Shield ügynökei, Dr. Csont. A filmek közül pedig pl. Az élet napos oldala, Az ördög Prádát visel, Halálos iramban, Vasember, Szex és New York, Éhezők viadala, A Wall Street farkasa, A mindenség elmélete, stb.

Az alkalmazás ingyen letölthető az App Store-ból: Spylight


Kommentek megjelenítése