JUNE - A napfigyelő csajoknak

Tech Hírek   |   2015.03.18 - 12:13   |   Írta: Pausch Rita   |   1055

A tavasz egyelőre kegyesnek tűnik, már kaptunk néhány szép napsütéses napot. Ahogy egyre melegebb lesz és egyre több időt töltünk kint a szabadban a bőrünk is egyre több veszélynek van kitéve és egyre inkább megfeledkezhetünk a megfelelő védelméről.

June netatmo1

A Netamo kitalált egy kifejezetten nőknek készített kütyüt, ami segíthet megóvni magunkat a leégéstől. Legalábbis, amit napsugarak okozhatnak… (Szoliban és ciki helyzetekben természetesen nem játszik.)
Na, térjünk rá, hogy miről is van szó! Adott egy kövecske, amit lehet használni brossként, vagy egy bőr pánttal karkötőként is. Egész jól néz ki, három színben is elérhető. Ez a kavics Bluetooth-on csatlakozik az iPhone-hoz (vagy iPadhez) és folyamatosan figyeli helyettünk, hogy hogyan is áll a helyzet az UV sugárzással. Ha már túl sok időt töltöttünk napon, vagy túl sok káros sugárzás érhet minket, vagy valami csak nem tetszik neki, akkor van egy app, amin keresztül jelzéseket kapunk az iPhone-ra, vagyis a kő „beszél hozzánk” és ehhez még napszúrást sem kell kapnunk. (Sőt, cél, hogy elkerüljük!)

Juna netatmo2

A cuccot úgy hívják, hogy JUNE (június) és nem kevesebb, mint 99 dollárért árulják, ami valljuk be annyira nem kevés. Nem tudom, hogy azért érzem ezt soknak, mert nem érzékeny a bőröm és csak akkor égek le, ha reggeltől estig kint felejtem magam a napon, vagy azért, mert a jóval több funkcióra képes (de megosztó külsejű) Apple Watch-ot is sokallom 349-ért, pedig az jóval többet tud ennél…

Bár van, amiben JUNE is hasonló tudással rendelkezik, mint a Watch: ugyanúgy nem vízálló, csak csepp, fröccsenés és izzadással szemben ellenálló és igényli az iPhone közelségét. Kár, a strandon még lett volna valami értelme.


Kommentek megjelenítése