Szeptemberig csúszik az iPad Pro gyártása

Tech Hírek   |   2015.03.05 - 12:39   |   Írta: Máté Gergő   |   762

ipadpro bonus 1-640x426

Egy iPad Pro koncepció, melyet összehasonlíthatunk egy MacBook méretével.

A Bloomberg információi alapján az Apple valóban egy óriási iPad Pro-t szeretne készíteni, de a gyártási nehézségek miatt ennek debütálása csúszik.

Meglepően nagy táblagépnek ígérkezik a 12,9 hüvelykes iPad. Késésének oka, hogy a kijelző panelt szállító partner csúszik, így csak Szeptemberben kezdődhet a gyártás.

Az Apple még az első negyedévben szerette volna elstartoltatni ezt a projektet. Ez az új iPad modell Tim Cook tervei alapján új életet pumpál majd a termékcsaládba és így folytatódhat az előző 12 hónap sikerszériája. Rá is fér az iPad vonalra a frissítés, hiszen már nem csak az Android-os vagy Windows-os készülékek jelentenek ellenfelet, de a házon belül megjelenő nagy kijelzős iPhone-ok is.

Már a tavalyi év végén hallhattunk olyan pletykákat, hogy 2015 elején megjelenik egy új iPad. Ehelyett az Apple azonban nagyobb hangsúlyt fektetett az iPhone 6 szériára és az Apple Watch-ra. A cél egyébként az olyan felhasználók elérése, akik főként a szórakozás miatt szeretnének táblagépet vásárolni. A nagyobb kijelző új lehetőségeket teremt a szoftverkészítők számára és végső soron egy jobban működő készüléket eredményezhet.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:

iPad Air 2 Teszt

Március 9-én érkezhet a 12 colos MacBook Air!


Kommentek megjelenítése