Már épül az Apple esemény helyszínén a díszlet

Tech Hírek   |   2015.03.05 - 15:31   |   Írta: Pausch Rita   |   1454

Korábban már jeleztük, hogy közeleg egy új Apple bemutató időpontja. Most már tényleg csak napok kérdése, úgyhogy, ahogy az lenni szokott és várható, a helyszínen már megkezdődött a mozgolódás és az épület lassan Apple-be öltözik.

buena1

Kívülről már látható a hatalmas plakát, ami hűen az „Irány a tavasz!” jelmondathoz és a hivatalos meghívó dizájnjához, friss, üde tavaszias megjelenést kapott, a háttérben egy stilizált lótusz virággal. A helyszín, a Yerba Buena Művészeti Központ, körül is készítettek már videót egy épülő külső díszletről.

http://youtu.be/_u4MNWlXGk4

A várakozás perceiben a külföldi oldalak gyors egymásutánban tolják a híreket és találgatásokat az Apple Watch-ról, de már születnek az elméletek arról is, hogy milyen további új termékkel rukkol még elő az Apple a bemutatón. Sokan várnak új Mac-eket, de mások szerint az Apple nem fogja elvonni a figyelmet a fő attrakciójáról egyéb termékekkel.

A március 9-i keynote-ot, szokás szerint, élőben közvetítik, reményeink szerint kevesebb bakival, mint az iPhone 6 bemutatót. Az időpont is a megszokott, délelőtt 10 óra, ami a mi időzónánkban este 7 órának felel meg.

Kép forrása: Macrumors


Kommentek megjelenítése