A Samsung fülhallgatója meglepően hasonlít az Apple EarPods-hoz

Tech Hírek   |   2015.02.28 - 08:52   |   Írta: Máté Gergő   |   2259

Amikor Greg Joswiak elsőként bemutatta az EarPods-ot az iPhone 5 esemény színpadán 2012-ben, úgy nyilatkozott, hogy „egyetlen másik fülhallgatóra sem hasonlít”. Ezzel szemben a Samsung nem mondhatja el ugyanezt új fülhallgatójáról, mely gyakorlatilag az EarPods klónja.

Samsung-EarPods-comparison-940x407

Le sem tagadhatná a dél-koreai vállalat, hogy rajong az Apple termékekért, hiszen sokadik alkalommal másolja azokat. A Samsung a hamarosan megjelenő Galaxy S6 és S6 Edge mellé ezeket az EarPods másolatokat fogja dobozolni.

A jelenlegi Samsung fülhallgatók sportos dizájnnal rendelkeznek, de emellett tucat terméknek számítanak és nincs kiemelkedő hangzásuk. De hála az Apple-nek a Samsung új fülhallgatói sokkal jobbak lehetnek.

Samsung-EarPods-comparison-2

A feltűnő hasonlóság mellett azért néhány különbséget is felfedezhetünk a kialakításban. A fül belsejénél lévő rész jóval kisebb. Ezen kívül egy vékony gumiborítást is kapott. A SamMobile információi szerint a Samsung a Sennheiser segítségével szeretne javítani a hangminőségen. Talán a Március elsején esedékes Unpacked (Kicsomagolás) eseményen többet is megtudhatunk a partneri kapcsolatról.

Természetesen lehetséges, hogy a Samsung Galaxy S6 és S6 Edge fülhallgatói nem változnak és a képek csak hamisítványok. De az Apple EarPods másolásáról már több hónapja keringenek pletykák.

Forrás: cultofandroid.com

Kapcsolódó cikkek:

Galaxy S6: a bemutató videó leleplezte

Egymás mellett a Galaxy S6 Edge és a Galaxy Note Edge

A kiszivárgott Galaxy S6 megdöbbentően hasonlít az iPhone 6-hoz


Kommentek megjelenítése