A MacBook Pro videokártya képmegjelenítési problémája miatt kiterjeszti a garanciát az Apple [Frissítve]

Tech Hírek   |   2015.02.27 - 07:20   |   Írta: B Ádam   |   2360

 

macbook pro 2011 graphics issue

Az Apple elindított egy új programot, melynek célja, hogy a 2011 és 2013 februárja között eladott MacBook Pro gépek hibáit kijavítsák.

Február 27-től kezdődően (az Egyesült Államokban és Kanadában február 20-tól) a felhasználók az érintett gépeket leadhatják – személyesen vagy postán keresztül is – bármelyik Apple Store-ban, ahol díjmentes javításban részesülnek a készülékek.

Az érintett gépek közé tartoznak a 2011-es, 15 és 17 colos MacBook Pro-k, illetve a 2012 közepe és 2013 eleje között legyártott 15 colos Retina MacBook Pro modellek. A felhasználók az Apple hivatalos oldalán ellenőrizhetik le, hogy saját eszközük hibás-e.

macbook pro video repair

Az Apple ráadásul megkeresi azokat az ügyfeleket, akik korábban kifizették a meghibásodás javítását az Apple-nek vagy az egyik Apple-szerviznek, és visszatérítést kínálnak fel számukra.

A program kizárólag az érintett MacBook Pro modellekre vonatkozik 2016. február 27-ig, illetve az adott számítógép eredeti értékesítési dátumától számított három évig (attól függően, hogy melyik a hosszabb időszak).

 Az említett MacBookoknál az alábbi hibajelenségek léphetnek fel:

-          A számítógép képernyőjén látható kép torz vagy zavaros

-          A számítógép bekapcsolt állapotában nem jelenik meg semmi a képernyőn

-          A számítógép váratlanul újraindul

Forrás: macrumors.com

Ui: Megkerestük a Magyarországi garanciális Apple szervizt, jelneleg várjuk a hivatalos visszajelzésüket.

2015.02.25 Ma megkaptuk a hivatalos visszajelzést az Almárium-pro garanciális Apple szerviztől, február 27-étől, elindul náluk is a visszahívás. Akinek problémája van a 2011 és 2013 között gyártott MacBook Pro készülékével keresse őket bátran. A javítási ingyens.

FONTOS TUDNIVALÓ: Akinek előtte bármilyen nem garanciális Apple szervizben hozzányúltak a készüléke alaplapjához, forrasztás, melegítés, vagy bármi hasonló munkafolyamattal, az felkészülhet rá, hogy a hivatalos Apple szerviz elutasítja az ingyenes alaplap cserét!

HasznaltAlma™

Kapcsolódó cikkek: Almás pletykák: Touch ID-t kaphat az új MacBook Air


Kommentek megjelenítése