Borzasztóan nehéz bekerülni az Apple-höz

Tech Hírek   |   2015.02.26 - 14:31   |   Írta: B Ádam   |   1066

apple hiringprocess

Az Apple közismerten egy hihetetlenül igényes cég, bejutni szinte lehetetlen hozzájuk. A felvételi folyamat maga meglehetősen hosszú, ezt az UX tervezőjének, Luis Abreunak a története is igazolja.

Főhősünk egy blogbejegyzésben ecsetelte, hogy milyen könyörtelen az Apple a potenciális munkavállalók szűrésénél. Az angol szakember egy iOS 8-ról szóló cikket tett közzé, ezt követően kérte fel a cupertinói cég egy munkához. Abreunak számos interjún kellett átesnie, a négy hónapos procedúrát így foglalta össze:

„Három kiszűrő hívás, öt FaceTime interjú, egy út Cupertinóba öt darab kétfős interjúra (ez egy teljes napon keresztül) és egy ebéd a Caffe Macs-ben. A legvégén pedig egy rövid elutasítást kaptam.”

Annak ellenére, hogy ez az időszak hihetetlenül megterhelő volt a számára – ráadásul munkát sem kapott –, Abreu összességében pozitív érzésekkel hagyta el az Apple főhadiszállását.

„Boldog vagyok amiatt, hogy a munkám felkeltette a figyelmüket, és hogy találkozhattam ezekkel az emberekkel” – mondta Abreu.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése