Ne vásárolj ész nélkül az AppStore-ból!

Tech Hírek   |   2015.02.18 - 08:11   |   Írta: H.A   |   971

Ma reggel kiakadtam az AppStore-on!

IMG 6953IMG 6954

Mostanában sokat mászkálok a budapesti repülőtérre, egyszerűen nagy a forgalom a családban. Ma délelőtt is jönnek hozzánk, de már jelezték, hogy késik a gépük. Gondoltam az egyszerűség kedvéért rákeresek a a Budapest Airport-nak nincs-e valami alkalmazása, amin egyszerűen megnézhetem, mikor érkezik meg a gép, amit várunk. Találtam is egy szuper alkalmazást 1.99 dollárért Budapest Airport Zrt - iPlane Flight néven, amin egyszerűen látható az érkezés és indulás időpontja. MEG NE VEGYÉTEK! Az alkalmazás egy sima átverés 2 dolcsiért, sajnos csak miután letöltöttem, azután olvastam bele a hozzászólásokba. Eszerint mások is ugyanazt tapasztalták, amit én.

airportapp

Ennyit tud az alkalmazás, de ezt atombiztosan!

MAI DÁTUM

Nálam ez volt az első akalom, hogy így pórul jártam. Egyszerűen az indítás után semmi sem történik, kifagy az alkalmazás. Kiakadtam a dolgon és nem hagyott nyugodni, rákerestem az AppStore-ban a fejlesztőre, bizonyos Anna Tang-ra. Rengeteg alkalmazása van, nagyrészt a világ reptereinek a járatinformációit figyelők. Sok az ingyenes is köztük, de a nagyobb része fizetős. Egyetlen normális, pozitív visszajelzést nem találtam a fejlesztőről egyik alkalmazásában sem vagy, ha volt visszajelzés, akkor rosszat írtak róla a felhasználók.

IMG 6951IMG 6949

Nem értem az Almát. Miért nem tiltja ki az ilyen silány fejlesztőket az AppStore-ból? Keressetek rá nyugodtan Tang mesterre, egyszerűen hihetetlen, amit csinál!

IMG 6955

Ui: Olvassátok el a visszajelzéseket mielőtt letöltenétek az alkalmazást! Tang "mester" alkalmazásait pedig messzire kerüljétek el! Én meg köszönöm neki a tanítást! Mostantól tuti elolvasom a visszajelzéseket egy-egy alkalmazásról mielőtt ész nélkül megvásárolnám azt AppStore-ban.

Esetleg közületek is járt már így valaki az Almás üzletben?


Kommentek megjelenítése