Egy röpke kis beszámoló a Plants Vs Zombies 2 új frissítéséről!

Tech Hírek   |   2015.01.27 - 12:00   |   Írta: H.A   |   998

Ismét a zombik, de most megkaptuk a jó kis hideg éghajlatot is mellé. A múlt hónapban az ünnepeknek köszönhetően kaptunk egy úgynevezett "Festivus" frissítést a Plants vs Zombies 2-höz, amiben téli sapkákat, hógolyó harcokat és csúnya pulóvereket nézhetünk.

Aki még nem tudna róla, két hete az eredeti Plants vs Zombies játék kapott egy frissítést. A frissítésben élvezhetjük a hideget és az eszkimó zombikat. Ha már nem lenne elég a kinti hideg, akkor a Plants vs Zombies 2 meghív minket egy kis téli buliba, szóval, itt az ideje megragadni a kabátunkat és aprítani egy pár zombit a Frostbite Caves nevezetű új világban, melynek még csak első azt hiszem 16 pályája van kint, de hamarosan érkezik a folytatása.  

Igen, jól mondtam, jelenleg 16 pálya játszható a jégkorszak ihletésű fagyos világban, ahol többek között jégtömbökkel és fagyasztó széllel is meg kell, majd küzdenünk.

Az új update, tartalmaz nyolc új primitív zombit, beleértve a Dodo Rider-t is, aki képes átrepülni bármelyik virág felett, és természetesen négy új virágot is, amelyek egyike a Pepper-pult, vagyis tüzes paprika katapult, ami forró és képes kiolvasztani a mögötte elhelyezkedő virágokat.

Nézzétek meg a Popcap promo videóját a Frostbite Caves első részéről:

http://youtu.be/3cefC_noKMI

Aki még nem töltötte volna le a játékot az innen töltheti teljesen ingyen:

itunes

Természetesen a játékban van in-app purchase (játékon belüli vásárlás), mint minden mostanában készült más játékban.




Kommentek megjelenítése