Almás pletyka: ilyen lehet az új MacBook Air – fotók

Tech Hírek   |   2015.01.23 - 09:52   |   Írta: B Ádam   |   840

macbook air 12 display 2

Mindössze néhány nappal azt követően, hogy a Digitimes jelentése szerint felgyorsult a 12 colos MacBook Air gyártási folyamata, a kínai iFanr megosztott néhány képet az Apple új készülékéről.

Az éles szeműek máris kiszúrhatnak két fontos eltérést az előző modellekhez képest, egyrészt az eddigiekkel ellentétben a MacBook hátoldalán világító Apple logó helyett ezúttal egy fém embléma lesz belegravírozva, az iFanr szerint ennek a készülék vékonysága az oka.

macbook air 12 display 3

A másik változás a szürke előlap hiánya, ehelyett egy fekete üvegborítás takarja majd el a kijelzőt, akárcsak a Retina MacBook Pro modelleknél. A készülék bekapcsolásáig nehéz észrevenni, hogy hol ér véget a kijelző, és hol kezdődik az előlap.

macbook air 12 display 1

A 12 colos MacBook Air nagyjából ugyanannyi helyet foglal majd el, mint a 11 colos társa, a kisebb előlap kompenzálja a nagyobb kijelzőt. Az összehasonlító fotókon látszik, hogy a 13 colos MacBook Pro-nál viszont jelentősen kisebb lesz.

12inchmacbookair2

Az új generációs MacBook Air nagyfelbontású retinakijelzővel és egy új Broadwell Core M processzorral lesz felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék vékony, ventilátor nélküli kialakítását. Egyes hírek arról szólnak, hogy az Apple mindössze egy fejhallgató porttal, egy pár mikrofonnal és egy USB 3.1-es Type C csatlakozóval szereli fel az új gépet, a csatlakozást és a töltést az USB-porton keresztül lehet majd megoldani.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: Gyorsabb ütemben készülnek az új, 12 colos MacBook Air gépek

Itt az Apple következő nagy dobása?

Almás pletyka: 2015 első negyedévében érkezhet az új, ultravékony MacBook Air

MacBook Air vagy MacBook Pro? Egy kis segítség ha nem tudnál dönteni

Vegyünk most MacBook Airt vagy várjunk a Retina változatra?

Air megsemmisítő videó: FIGHT


Kommentek megjelenítése