A legújabb Almás pletyka: február 24-i esemény!

Tech Hírek   |   2015.01.19 - 20:32   |   Írta: Pausch Rita   |   726

Szögezzük le a legelején: a pletyka vagy igaz, vagy nem. A híresztelés nem származik biztos forrásból, így kezeljük egyelőre afféle lehetséges érdekességként.

watch keynote

Az a híresztelés kapott szárnyra Apple körökben, hogy a cég valamiféle eseményt tervez február 24-re. Alapvetően átsiklottunk volna felette, ám ez az időpont méltó bemutatója lehetne valami egészen újnak, mint mondjuk egy új terméknek. Például olyannak, mint az Apple Watch...

Miért? Nos, Steve Jobs ünnepelné 60. születésnapját 2015. február 24-én, ami márönmagában jó alapnak bizonyulna egy, a cég történetében mérföldkőnek számító, eseményhez. Hiszen szó esett már az Apple Watch kapcsán a szerelmesek napjára eső bemutatóról, de kora tavasziról is, tehát nem elképzelhetetlen ezért sem.

Persze a Watch hivatalos bemutatója már megtörtént tavaly szeptemberben, de mivel azóta sem került forgalomba, így elképzelhető, hogy bizonyos változtatásokra még szükség volt és mielőtt forgalomba kerül a várva várt eszköz még megelőzi egy végső bemutató. Már csak azért is, hiszen egy új termékkategória kerül ezzel a cég palettájára.

Az egyik oldal, ami megszellőztette a lehetséges bemutatót a Tgaap. Bár rögtön azt is közölték, hogy nem biztosak sem a dátumban, sem az esemény témájában, azért futotta nekik egy kis találgatásra mind a Watch-ot illetően, mind pedig egy egészen megújított MacBook Pro-ról retina kijelzővel.

A téma szakértői is várnak egy eseményt, ami az Apple szokásos menetrendjén kívül esik, de többen inkább márciusi időpontra tippelnének. Hát, egyben biztosak lehetünk: ki fog derülni, hogy volt-e alapja a pletykának. 


Kommentek megjelenítése