Az Apple Pay töretlenül tart előre

Tech Hírek   |   2015.01.15 - 21:13   |   Írta: Pausch Rita   |   587

A Bank of America ma nyilvánosságra hozta, hogy már 800 000 ügyfél aktivált, összesen 1,1 millió hitelkártyát az Apple Pay-en keresztül október óta. Bár a banknak a 60 milliós ügyfélbázisához képest ez még nem tűnik olyan nagy számnak, de mindenképpen igazán bíztató adat, különösen, hogy csak október óta érhető el a szolgáltatás.

bankofamerica

A mobilfizetést használók száma egy év alatt 15 százalékkal nőtt és ebben már benne vannak az Apple Pay adatai is. Igaz, mindezt nem is bízzák a véletlenre. A Bank of America az egyik legnagyobb bank, amelyiknél elérhető az Apple Pay szolgáltatás és elég nagy hangsúlyt is fektetnek a szolgáltatás népszerűsítésére a televíziótól, egészen a bankautomatákban elhelyezett reklámokig.  

Jelenleg az Apple csak Amerikában, a vezető bankokkal és néhány helyivel működik együtt az Apple Pay projekten, de ahogy azt már korábban is jelentettük megkezdték a tárgyalásokat róla Európában is. 
Azt pedig, hogy az Apple a világ minden tájára szándékozik kiterjeszteni a szolgáltatást az álláshirdetéseikből is kitűnik. Különösen így volt az elmúlt hónapban. A meghirdetett állásokból látszott, hogy az Apple egy londoni csapat kiépítését kezdte meg az Apple Pay támogatására. 

Forrás: TUAW


Kommentek megjelenítése