3 igazán gyerekes játék, amit a felnőttek is szeretni fognak!

Tech Hírek   |   2015.01.10 - 17:42   |   Írta: H.A   |   1410

LittleBigPlanet 3

Ár: 59.99$

Platformok: Playstation 4, Playstation 3

A legújabb, legimádnivalóbb platformer franchise a Sony konzolokhoz. Amellett, hogy ikonikus zsákbab emberekkel tudunk játszani, három vadonatúj karakter lett választható, mind külön saját képességekkel, amely képességek tuti biztosan elfogják lopni a szívedet, úgy értem, hogy egyik képességgel tudunk, nagyon gyorsan futni a másikkal meg tudunk repülni.

A LittleBigPlanet 3 tartalmaz egy körülbelül 5 órás sztori módot, de az igazi királyságot a készítő mód adja, amiben a játékosok építhetnek saját pályákat és ezeket megoszthatják az interneten a többi játékos számára és mivel a harmadik játék teljesen kompatibilis az előző két játékkal, ezért van benne több millió pálya, amelyeket megnézhetünk és kipróbálhatunk.

Íme egy kis ízelítő a játékról:

http://youtu.be/8MhLbLiMtLs

Costume Quest 2

Ár: 14.99$

Platformok: Playstation 4, Xbox One, Wii U, Playstation 3, Xbox 360, PC, Mac, Linux

A Halloween még mindig az egyik kedvenc ünnepünk az évben, de azt az érzést semmi sem helyettesítheti, amikor gyerekként csokit és cukrot gyűjtöttem, idegen házakba való becsöngetésekkel. Ez volt az évben az egyetlen, olyan nap, hogy Ghostbuster-nek (szellemirtónak) öltözhettem és senki sem szólt meg miatta, illetve senki nem nézett rám furán, sőt még csokit és cukrokat is kaptam.

Ez erős emlékeket idéz fel bennem a mai napig, de, ami most a fontos, hogy a Costume Quest 2-ben ez, mind megvalósul, hisz itt gyerekkel leszünk és harcolnunk kell a papír-karton ruháinkban és fegyvereinkkel a szörnyek ellen, így megmenthetjük a napot. Emlékeztetni fog, arra, hogy mennyire szeretted a Halloween-t, miközben azt a lehetőséget is megadja, hogy, addig üssünk dolgokat, ameddig szétnem robban égből hulló édességekké.

Íme a játék trailer-e:

http://youtu.be/e-YPmGFRmYA

Bármilyen 'LEGO' játék

Ár: Változó

Platformok: Minden, ami játékot tud lejátszani

Nem számít, hány éves vagy a LEGO menő és a játékok a filmek alapján, film-engedéllyel együtt egy, olyan mókát és szórakozást ad nekünk, ami hihetetlen illetve a fan-ok imádni fogják ezt az érzést, amit kapunk.

Akárcsak a Star Wars, Harry Potter, A Gyűrűk Ura, DC vagy Marvel egy, olyan blokk alapú címet ad, amiben beléphetünk a műanyag kockák világába. Míg a legtöbb ilyen játék végigvezet a filmek történetén is, addig a LEGO Batman-sorozat és a LEGO Marvel Super Heroes elmondd egy eredeti saját történetet és mindezt a saját meghatározott univerzumában és, mind, olyan aranyos, bájos és élvezhető, hogy nemfog zavarni bennünket, hogy csak digitálisan legózunk.

Íme a LEGO Batman 3 játék trailer-e:

http://youtu.be/1jkbBA27zSs

 

 



Kommentek megjelenítése