Frissült a Hangouts iOS-en

Tech Hírek   |   2015.01.06 - 14:17   |   Írta: Máté Gergő   |   913

A Google frissítette a Hangouts nevű azonnali üzenetküldő és videó illetve hanghívásra alkalmas applikáció iOS-es változatát, így az már tartalmazza azokat az új funkciókat, amiket az Android-os társa, beleértve az egy érintéses helyzetmegosztást.

hangouts

Jól látható, hogy a Google tartja azon ígéretét, miszerint az applikációt még okosabbá teszi. A helyzetmegosztás ennek első lépése. Az applikáció automatikusan felismeri, ha egy szövegben felmerül a „Where you are” (Hol vagy?” kérdés és ekkor egyetlen mozdulattal megoszthatjuk.

A 2.5.0-ás verzióban már a telefonszámunkat is megadhatjuk, hogy a barátaink könnyebben elérhessenek és a kontaktokat is beimportálhatjuk. A státusz funkció segítségével megadhatjuk, hogy mit csinálunk, vagy mit érzünk, az SMS és hangüzeneteket megnyithatjuk a Google Voice-ból fiókból is és tele van új képekkel valamint hangulatjelekkel.

Az előző frissítésre iOS rendszeren még Októberben került sor, akkor főként az iPhone 6 és 6 Plus nagyobb kijelzőire optimalizálták az applikációt.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése